Дневен хороскоп за 22 декември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Думата ви ще тежи, ако я кажете със спокоен тон.

Не подценявайте способностите му, защото в един момент те ще ви амбицират да полагате повече старание в делата си. Партньорството е жизнено важно за вас, но и доста ограничаващо понякога. Петък е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Стрелците. Случващото се около вас ще се подрежда по начин, какъвто на вас е удобен и това ще ви дава възможност с лекота да се справяте със задачите си.

Овен

Е, все пак можете да бъдете за малко мили с околните. Постъпвате разумно с деликатна ситуация. На работното място бъдете делови и концентрирани, за да не пропуснете важна информация. Стремете се и да ги задържите по-дълго в обкръжението си, като им покажете уважението си, това ще ви гарантира трайни контакти. Макар и в състояние на душевно равновесие, Овните трудно или по-скоро никога не се разделят с експлозивната са емоционалност.

Телец

От срещите си с различни хора научавате много и полезни неща, които за в бъдеще бихте могли да приложите в практиката си. Не вярвайте на клюки, търсете информация само „от извора“. С успех ще решавате финансови и семейни въпроси, част от които свързани с предстоящо пътуване. Пригответе се за промени. Трудностите са породени от ваши действия.

Близнаци

Настроенията Ви утре ще са странни, непредсказуеми и изненадващи, дори за Вас самите, но пък ще донесат много позитивни емоции. Не рискувайте с начинания, а завършете започнатото. Анализирайте задачите си. Липсата на разбирателство на работното място блокира желанието ви да се заемете със задачите си. Опитайте се да избягвате категоричните изказвания и обидните реплики.

Рак

Възможна е финансова придобивка, плод на прието преди време делово предложение. В работата си прилагайте творчески подход. Непрекъснато ще се налага да пренасочвате вниманието си ту към едно, ту към друго. Утрешният ден ще на будителите е напомняне да отворите очи и да погледнете по-навътре в себе си. Налага се да промените плановете си и да свършите допълнителна работа, която ще ви донесе добри доходи до обед.

Лъв

Не се бавете, моментът е подходящ да сложите в ред делата си. Ще ви вълнуват най-вече лични неща - собствените ви настроения и чувства ще определят и поведението ви. Утрешният ден ще не е благоприятен за професионални изяви и за действия по отношение на кариерата, която градите. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. За постигането на някои от целите си мнозина Лъвове ще си послужат с хитрост, което може да предизвика обратен ефект.

Дева

Ще доловите информация, от която бихте могли да се възползвате. Бъдете по-премерени не само в действията, но и в изказванията си.Действайте практично и се постарайте добре да организирате нещата, което утрешния ден няма да е трудно. Не проявявайте прекалена активност на работното място. Любовта, която ще ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Неочаквани събития ви гарантират признание и ще събудят желанието на неприятелите ви да ви навредят, но вие сте впечатлени от постиженията си и не им обръщате внимание.

Везни

Мобилизирайте се и бъдете сигурни, че възникнат ли проблеми, някой ще ви помогне да се справите. Погрижете се за външния си вид, но не и като пазите диета, утре няма да има много голям резултат от усилията ви. Ако нямате предварителни уговорки за контакти в по-широк мащаб, то останете с най-близките си хора в позната обстановка. Не позволявайте на никой да се намесва в решенията и да ви подтиква към употреба на тактики, в чийто ефект се съмнявате. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили.

Скорпион

Не е лошо да искате да бъдете независими, но не прекалявайте и обмисляйте малко повече действията си, защото има риск в бунта си напълно да разрушите нещо и после да съжалявате. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни. В отлично настроение сте и най-вероятно ще се справите блестящо.Просто аргументите ви са неустоими. Следобед се постарайте да работите без да се разсейвате. Не ги използвайте като извинение и не пренебрегвайте задълженията си, за да не се натоварите с тях, когато най-малко мислите за това.

Стрелец

Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Общуванията ви утре ще ви обогатят с полезна информация и нови идеи за бизнеса и пътуванията ви.Няма да ви липсват и изненади, но не давайте израз на емоциите, които ви владеят. Стабилизирайте без да се бавите финансовото си състояние. Предстоят ви по-важни дела, в които да покажете организаторските си умения и професионализъм. И вие разполагате с много добри възможности за удовлетворителна реализация на набелязаните цели, а единственото условие за успеха е да не се разсейвате и да не губите времето си със съмнителни предложения за финансови печалби.

Козирог

Няма да ви отнеме много време за да вникнете в заплетена ситуация, която с умерени и точни действия успявате да нормализирате. Избягвайте участието в неформални разговори, но се вслушвайте и следете какво става около вас. Ще осъществите неочаквани, но полезни делови срещи. Възобновените ви контакти ще ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също. От вътре ви напъва да сътворите някаква авантюра.

Водолей

През петък може да се занимавате с бизнес и с финансови дела. Избягвайте новите запознанства. Работата ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. В добра форма и неподатливи на влияние, повече ще се съобразявате със собствените си желания и по-малко с чуждите. Избягвайте да се въвличате в стресови ситуации и не се претоварвайте.

Риби

Петък е удобен за преговори и контакти с хора от деловите среди. Петък ще е много напрегнат и ще опита да наруши емоционалното равновесие на Рибите. Внимавайте какво говорите утре. Правете единствено неща, които са ви приятни и не се натоварвайте с излишни емоции. Обърнете внимание на екипната работа и се стремете да установите хармонични и балансирани отношения с хората около себе си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари