Днес беше най-кошмарното ми пътуване

2
Шофьор на автобус на „Юнион Ивкони” изправи косите на пътниците
Шофьор на автобус на „Юнион Ивкони” изправи косите на пътниците

Шофьор на автобус беше заснет от пътници да попълва документация, докато шофира.

Клиповете се разпространиха в социалните мрежи. На тях се вижда, че водачът не държи волана на превозното средство, а попълва документи.  

Клипът предизвика множество реакции срещу превозвача след публикация в социалната мрежа:

"Днес беше най-кошмарното ми пътуване Бургас - Габрово с автобус. Добре, че пристигнахме живи и здрави в този дъжд, макар че никой не забеляза с какво се занимава шофьорът през цялото време, докато караше поне 60 човека. Снимах и даже ми падна батерията, че ако бях умряла поне да видят хората за какво става въпрос в нашата държава и защо има катастрофи. Нямаше чистачки през целия път, а на Шипка вече мислех, че сме в пропастта. Постоянно си бъркаше в носа този идиот, КОШМАР, гласи съобщението под видеото, което събира хиляди гневни коментари. Вижте го и вие!"

Контролни органи на полицията и на автомобилната инспекция са проверили автобуса за неизправности, но не били открити нарушения.  

„Eдинственото, което казва той, е, че е имало дама, която непрекъснато е създавала конфликт и напрежение в автобуса. Ако това е въпросният водач, след прибирането му в София ще се вземат обяснения. Заповедта му е изготвена за дисциплинарно наказание”, обясни Иван Добрев,  мениджър „Вътрешни линии” на „Юнион Ивкони”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари