Започва новия курс на Jumpstart “Уеб дизайн за начинаещи”

0
Всички са добре дошли – както винаги, курсът е напълно безплатен
Всички са добре дошли – както винаги, курсът е напълно безплатен

Започваме новия курс на Jumpstart “Уеб дизайн за начинаещи” на 17-ти февруари 2015 (вторник) от 18:00! Мястото е зала 2Г.204 в новия корпус на Русенски Университет.

Всички са добре дошли – както винаги, курсът е напълно безплатен. Разбира се, ще се радваме ако се регистрирате тук и се присъедините към Фейсбук страницата на Jumpstart. Имаме и Фейсбук група за обсъждане на всичко свързнано с курсовете, технологии, идеи, бизнес и каквото още ви вълнува. Можете да ползвате и форумите в сайта.

Засега плановете са да се събираме всеки вторник от 18:00 до 19:30 в същата зала (2Г.204). Ако има промяна, ще обележим това в сайта и във Фейсбук страницата.

Курсът ще бъде по почти същата програма като миналата година и ще продължи до месец юни 2015. Ще се опитаме да добавим малко повече домашни упражнения и повече практични съвети по време на самите лекции. Освен това със започването на курсът по “Програмиране за уеб” след няколко седмици, всички желаещи да посещават и двата курса ще имат възможност да работят по проект, който съчетава материала от двата курса.

Ще сме ви благодарни ако можете да споделите информация за безплатните курсове на Jumpstart по уеб дизайн и програмиране с ваши познати ученици и студенти, които смятате, че биха могли да се възползват и да се ориентират към кариера в областта на ИТ. Благодарим ви!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари