Все още има полицаи пред имотите, обитавани от Доган

1
По непотвърдена информация има и привърженици на Ахмед Доган пред сградите
По непотвърдена информация има и привърженици на Ахмед Доган пред сградите Видео: NOVA

По непотвърдена информация има и привърженици на Ахмед Доган пред сградите

Протестите на привърженици на ДПС продължават и през днешния ден, като те са се събрали пред имотите, използвани от почетния председател на партията Ахмед Доган в столичния квартал "Бояна" и в Росенец. Наличието на полиция около тези имоти също е очевидно, макар и ситуацията да остава спокойна.

Спокойствие в квартал "Бояна"

Ситуацията в квартал "Бояна" в близост до къщата на Ахмед Доган е сравнително спокойна, като четирима полицаи охраняват улицата, водеща към дома му. Въпреки че присъствието на привържениците на Доган е по-слабо в сравнение с предходните дни, по непотвърдена информация на NOVA все още има хора, които остават пред имотите, обитавани от него. Протестиращите настояват за запазване на правото на Доган да ползва имотите, като те твърдят, че действията на властите са политически мотивирани.

Призив за предаване на документи

Междувременно, вчера Данаил Папазов излезе с втора позиция, в която призова Ахмед Доган и неговите приближени да предоставят на органите на реда пълен списък на всички вещи и документи, които се намират в имотите. Според Папазов, при изпълнение на това условие, вещите ще бъдат върнати непокътнати. Дали Доган ще се съгласи на този ход и как ще се развият събитията, все още остава неясно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари