Младежи от ДПС пристигнаха в имота на Ахмед Доган в Росенец

1
Младежките лидери на партията не коментираха актуалните събития
Младежките лидери на партията не коментираха актуалните събития Снимка: Facebook

Младежките лидери на партията не коментираха актуалните събития

Днес областните председатели на младежките структури на Движението за права и свободи (ДПС) се събраха в Бургас на важна среща, демонстрираща единството и подкрепата на младите кадри за почетния председател на партията Ахмед Доган. След срещата в Бургас, те се отправиха към имота на Доган в Росенец, където пристигнаха с автобус. Журналистите, които очакваха коментари по актуалните събития в партията, не получиха отговори от младежките лидери.

Председателят на младежкото ДПС Ибраим Зайденов изрази ясната позиция на организацията относно лидерството в партията. „За нас лидер на партията е Ахмед Доган. Никога не е имало съмнения каква позиция да заемаме, защото такава тема не съществува в младежката организация“, заяви Зайденов.

Той беше придружен от председателя на ДПС Джевдет Чакъров, който също подкрепи изразените становища на младежката организация.

Събитието в Росенец подчерта единството на младите членове на ДПС и тяхната подкрепа за дългогодишния лидер Ахмед Доган. Това е поредната демонстрация на стабилността и непрекъснатата лоялност към Доган, който продължава да бъде централна фигура в партията.

Младежите на ДПС изразиха своята увереност и решителност да продължат да подкрепят и следват насоките на Ахмед Доган, показвайки, че младото поколение в партията е единно и сплотено около своя лидер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Мунчо
    Феноменът феноменално изработи Алкохолика.
  • 3
    3
    ...
    Ебани, слабоумни калмари. Ебават се с тях 30г. живеят като скотове, лъжат ги и те пак се навеждат. Прости кучета.
  • 5
    2
    Да кажат впечатленията си!
    "Младежките лидери" на етническата корпорация на свирепия функционер и доносник на ДС - агент Сава, познат и като Аамед Доган, да кажат първо впечатленията си от лукса в двореца и сараите на техния "почетен лидер"! И да сравнят този дворец с мизерията и нищетата, в които живеят техните родители и близки в изоставените и от Аллах села! Особено след като мутрата от СИК подари на търбуха Пеевски, по нареждане на султан Доган, разбира се, отлично работещата държавна компания "Булгартабак, която даваше хляб на хиляди мюсюлмани! Да, ама туловището Пеевски, "феномена" на "Проклятието на България" и най-успешен проект на КГБ и ДС, съсипа и тази компания, както съсипа и КТБ, този път с помощта освен на мутрата от СИК, и на Свинската Цаца, и открадна активи на банката за милиарди! Та "младежите" от ДПСарския "Комсомол" да бяха задали тези въпроси на чудовището в сараите - най-голямото зло, сполетявало някога България! Ако този дръндарски циганин не се беше раждал, съдбата на държавата ни днес щеше да е много по-добра, щеше да е истинска демокрация, член на ЕС и НАТО, а не султанат на мръсното сарайско чудовище, което държи на къса каишка и позитанските, и банкянските комунисти, особено банкянските, и особено главатаря им Боко Тиквата!
  • 3
    1
    Пет,р
    Мангалииии
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари