Пред имота на Ахмед Доган в Росенец няма никой

1
Няма официална информация дали самият Доган е напуснал сградата
Няма официална информация дали самият Доган е напуснал сградата Видео: NOVA

Няма официална информация дали самият Доган е напуснал сградата

След четири дни на активна подкрепа и присъствие около сградите в "Росенец", привържениците на почетния председател на Движението за права и свободи (ДПС) Ахмед Доган се оттеглиха. Сградата, която в продължение на няколко дни беше символ на солидарност към дългогодишния лидер на партията, днес остава празна, съобщи NOVA. Вчера следобед последните от присъстващите напуснаха лятната резиденция, оставяйки зад себе си един голям въпрос — къде се намира Ахмед Доган.

През изминалите дни на място се редуваха представители на различни организации на ДПС от различни градове на страната, които идваха символично, за да изразят своята подкрепа към почетния председател на партията. Присъствието им беше не просто жест на уважение, но и ясен сигнал за единството на партията и нейната лоялност към Доган.

Загадката около местонахождението на Ахмед Доган

Въпреки че по време на протестите се носеха слухове и спекулации, няма официална информация дали Ахмед Доган все още се намира в резиденцията или вече е напуснал. До вчера сутринта присъстващите депутати и представители на партията уверяваха, че той е на мястото. Липсата на официално потвърждение обаче само засилва любопитството и въпросите.

Един от интересните аспекти на случващото се е, че собственикът на имота, Данаил Папазов, не е бил забелязан в района. Дори когато градинари пристигнаха на място, за да се грижат за имота, те бяха възпрепятствани от охранител, който им обясни, че сградата е заключена.

Спекулации и възможни сценарии

Отсъствието на Ахмед Доган от публичното пространство, особено в такъв критичен момент, създава предпоставки за различни спекулации. Дали почетният председател на ДПС е решил да се оттегли на друго място, или пък все още е в "Росенец", но под усилена охрана, остава неясно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари