Венеция търси нови гондолиери: Доходи до 150 хиляди евро годишно

0
Едно от най-прекрасните места в света търси нови гондолиери
Едно от най-прекрасните места в света търси нови гондолиери

Едно от най-прекрасните места в света търси нови гондолиери

Венеция, прочута със своите живописни канали и романтични гондоли, отправя рядко срещана възможност към амбициозни кандидати: градът търси нови гондолиери, които могат да се радват на доходи до впечатляващите 150 хиляди евро годишно. Тази възможност се появява изключително рядко, тъй като лицензите за гондоли обикновено се предават по наследство.

Изисквания и предизвикателства

Желаещите да се включат в тази традиция ще трябва да владеят италиански език, да бъдат добри плувци, да познават техниките за оказване на първа помощ и да бъдат запознати с историята на Венеция. За сметка на това, работата не само предлага достъп до културното наследство на града, но и обещава значителни финансови ползи. Туристите плащат около 80 евро за разходка с гондола с продължителност половин час, а след 19:00 часа цената на тази романтична разходка се покачва до 100 евро.

Уникална възможност

Процесът по наемане на нови гондолиери е рядкост и представлява уникална възможност за всеки, който мечтае да бъде част от тази вековна традиция и да работи сред красотата на венецианските канали. Гондолиерите не са просто превозвачи, а същински емблеми на града, които съчетават изкуството на плаването с богатото културно наследство на Венеция.

Тази инициатива може да привлече кандидати, които търсят ново професионално предизвикателство в едно от най-прекрасните места на света, предлагайки както значителни доходи, така и незабравими преживявания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Зрител
    Преди години Венеция, Рим, Истанбул, Виена, Берлин и други европейски градове имаха своето очарование. Днес са препълнени освен с туристи, но и с много мигранти, бежанци, емигранти .. . Дори при някои исторически места трудно преминаваш и дори да си купил билет, не можеш да влезеш....
  • 3
    1
    100€
    Научили ги,плащат ... Тук по Дунав,също търсят гондолиери ама не искат нещо да работят.Гондолите им много ръждясали.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари