„Величие“ ще гласува „против“ проектокабинета на ГЕРБ - СДС

3
Парламентарната група на „Величие“ единодушно е взела решение да гласува против проектокабинета
Парламентарната група на „Величие“ единодушно е взела решение да гласува против проектокабинета Снимка: БТА

Парламентарната група на „Величие“ единодушно е взела решение да гласува против проектокабинета

Днес в кулоарите на Народното събрание заместник-председателят на парламентарната група на „Величие“, Дарин Георгиев, заяви пред журналисти, че всички депутати от групата ще влязат в пленарната зала и ще гласуват единодушно „против“ проектокабинета на ГЕРБ - СДС. Гласуването е насрочено за 13:00 часа днес.

Дарин Георгиев уточни, че снощи и днес парламентарната група на „Величие“ се е събрала и единодушно е взела решение да гласува против предложението. „Както са първоначалните ни обещания“, допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    До 2 и до 3, които са едно...
    До 2 и до 3, които са едно лице: Не, драги, не сте разбрали. НЕполковникът като вербуван щатски агент говореше всичко онова, което българското общество иска да чуе, а НЕполковникът използваше това и симулираше нещо, което видимо самият той не е. НЕполковникът е краен русофоб и мрази България, мрази християнските ценности, той е абсолютен измамник, лъжец и е лицемер. България е християнска страна, знам, че не искате да е така, знам, че предлочитате розови очила и имате розор поглед в очите и знам, че искате семейството да не е съставено от мъж и от жена, а да е извращения, но това предлагат вашите партньорти от сащ и от англия и вие искате това. Знам, че мразите християнството, мразите и Русия, но забравяте, че вашите прадеди са били християни и са участвали в борбата за освобождение на България заедно с руските войници срещу османските окупатори. Виждам, че еднотипно обиждате Русия, но имате ментален проблем и е по-добре да се влеете и да се свържете с НЕполковник НЕниколай НЕмарков, за да вие приеме като краен русофоб.
  • -1
    5
    радикален русофоб до 2
    За домашно - отваряш youtube, намираш полковника и гледаш и слушаш. Предполагам си искал да напишеш, че е радикален русофил - поне това става ясно от всяко едно негово изказване.
  • -1
    4
    до 2
    След като се наиграхте рушлямистанците гласували за Величие обърнахте плочата от срам, че били американски проект :D МЕГА СТЕ ЖАЛКИ! :D :D :D Всичките до един сте като по калъп. Преди изборите върви партийната пропаганда: "Русия велика, Путин велик, ЕС и САЩ искат да ни заличат. Левски и възрожденците били въшльовци неспособни да управляват" След изборите избирателите квичат на умряло, след като става ясно, че целта на "великите" е просто да лапат народна пара: "Оооо, ама те американски проект, ама те на ЦРУ проект..."
  • 6
    3
    Моето мнение
    Той няма право да остава в парламента и да се хрантути яко с долното си поведение.Дори само изказването му за Левски и за възрожденците ни , беше достатъчно да се разбере, че е българомразец.Но явно много не са го чули.Сега обаче го видяха и разбраха и глухите и слепите.Вън!
  • 0
    2
    ХхЕЕЕ
    За НЕполковника НЕниколай НЕмарков има солидни слухове, че от много години е вербуван от цру на сащ и отпреди няколко години го лансираха медийно, за да свикнат българските граждани с тезите му, които започваха с "пеефски и борисоф задължително да са в затвора", а след това думите му звучаха "няма да вкарваме пеефски и борисоф в затвора, само ще наблюдаваме процесите в парламента" и така. Постоянно НЕполковник НЕниколай НЕмарков публично лъжеше, лъжеше, а как мнозина му повярваха - не знам, както и мнозина повярваха на другия американски проект - ДБ-ПП. Но НЕполковникът НЕниколай НЕмарков няма срам, няма и чест, а няма и морал, защото не знае какво е съдържанието на тези думи, за да напусне и парламента, след като публично отказа да се среща с избирателите. А точно избирателите му го избраха, а той не иска да се среща с тях. Напусни парламента, отдавна знаем, че мисълта му е американска, агентурното му настояще също е американско, дори е радикален русофоб.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари