Кирил Петков: Няма да преговаряме за правителство с „Възраждане“

0
„Продължаваме промяната“ няма да преговаря с „Възраждане“
„Продължаваме промяната“ няма да преговаря с „Възраждане“ Снимка: БТА / Архив

„Продължаваме промяната“ няма да преговаря с „Възраждане“

Съпредседателят на „Продължаваме промяната“ (ПП) Кирил Петков категорично заяви, че партията му няма да води преговори за съставяне на правителство с „Възраждане“. В своя профил във Фейсбук, Петков изрази недоволството си от медийните спекулации, които според него заблуждават обществото.

Две потенциални мнозинства в 50-ото Народно събрание

Петков очерта две възможни коалиции в настоящия парламент. Първата включва ГЕРБ и ДПС, а втората - „Възраждане“, БСП, „Величие“ и „Има такъв народ“. Той подчерта, че ПП - ДБ (Демократична България) не може да бъде част от тези мнозинства, тъй като коалицията е антикорупционна и проевропейска.„Нашите избиратели може да са абсолютно спокойни за това“, добави Петков, уверявайки, че ПП - ДБ ще остане вярна на своите принципи.

Продължаване на реформите

Петков подчерта, че дори и в случай, че не бъде съставено правителство, реформите в България не трябва да спират. Той изрази надежда, че подкрепата за тези закони ще покаже истинската антикорупционна воля на партиите в парламента и ще предотврати загубата на историческо време.

„Нека да е ясно, ПП - ДБ не може да бъде част от тези две мнозинства, защото ние сме антикорупционна и проевропейска коалиция“, заключи Петков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    До 3
    Пропуснал си темата на Евгений Кънев без коментар,кажи си компетентното мнение...
  • 1
    4
    До 2
    По ли лъжат от Песков и Мимито Захарова ????
  • -1
    3
    Българин
    Защо тази мръсна отрепка не е в следствието с повдигнато обвинение за фалшифициране на подписи,удостоверяване на фалшива информация в официален документ и съпричиняване на смърт на пътя ? По първото обвинение компания трябва да му прави мустакатата пачавра ЕугЛена!
  • 0
    2
    до 1
    обучаван е от американци и масони - те само лъжат и не може да им се има доверие
  • 1
    1
    Същите познати номера
    само за един ден казвабв рамките на часове :: може с "Възраждане", и после няма да преговаряме с тях.Как да му вярваш.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари