Турист в Слънчев бряг: Всичко е в ремонти, пепел и боклук

5

Кадри от недоволен турист показват тежки строителни дейности в центъра на курортното градче

Как изглежда един от най-популярните курорти по българското Черноморие в разгара на летния сезон разкри Actualno по разказ на летовник.

Кадрите от недоволния турист показват тежки строителни дейности в центъра на Слънчев бряг.

"Преди дни министърът на туризма каза идвайте, водата е чиста, условията са добри. И го каза точно от Слънчев бряг. Но реалностите са други, това е централната улица на курорта от х-л Кубан към Несебър, централната, не някоя странична, това е почти по цялата дължина", алармират от курортното градче.

"Всичко е в ремонти, няма тротоари, няма спирки, хората няма къде да се движат, няма го локалното платно, навсякъде тежки машини и боклук. Страшно много боклук, не може да се диша от пепел и това през юли месец, когато дори и по закон ремонтите са забранени в курортите. Местните хора казват, че е така от началото на сезона и няма изгледи да приключи преди края. Защо това не беше направено пролетта? Докога тази община ще прави каквото си иска и няма да се съобразява със закона?", пита още недоволният курортист.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Месо платерона
    Нали си искахте кмета бе. Квартален и,тези от възела и селтиците. Забравихте ли как ревяхте ,,ИСКАМЕ СИ КМЕТА,, Никито от Баракли толкова си може., толкова могат и селяндурите ( избирателите ) от общината. Да напомня на кмета и общинските лентяи че туристите идват да виждат старият град а не кваретала(Крумово). Във града освен няколкотп кошчета за отпада и по центъра други няма,, от поста до киното няма ни едно кошче Туристите осят отпадъците си във ръка и ако някой местен не им вземе боклука го изхвърлят или го слагат по прозорците на къщите. Тъка е Николайчо, ти мразиш старият град щото тук хората не са страхливи и не гладуват за теб но знай че те не на над а на твоята некадърност се смеят. Абе ти май като патриарха до живот си решил със измами да кметуваш ЦАР НОКИ ОРИЗАРСКИ 1
  • 1
    2
    Фдф
    Че кой ходи вече в тоз умрял комплекс, дамо бетон хазарт и пияни батали
  • 0
    1
    обштинар
    Обштината до недоволният: я си ебавай майката.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари