Трансбоксьорка спечели мач след 46 секунди и разплака опонентката си

0
Анджела Карини поиска прекратяване на двубоя срещу Имане Хелиф
Анджела Карини поиска прекратяване на двубоя срещу Имане Хелиф Снимка: X / Twitter

Анджела Карини поиска прекратяване на двубоя срещу Имане Хелиф

Алжирската боксьорка Имане Хелиф отбеляза впечатляваща победа в първия си професионален двубой, след като италианската ѝ опонентка Анджела Карини се отказа след само 46 секунди на ринга. Срещата се проведе в Париж и предизвика интерес не само заради спорния характер на допустимостта на Хелиф в категорията за жени, но и заради неочаквано бързото приключване на двубоя.

Двубоят започна с обичайните приветствия и размяна на удари, но ситуацията рязко се промени, когато Хелиф нанесе два мощни удара на Карини още в първия рунд. Италианската боксьорка, която преди срещата беше заявила, че може „само да се адаптира към правилата на Олимпиадата“, бързо се оказа в неудобна позиция на ринга. След като беше ударена за втори път, Карини направи крачка назад и видимо се разтрепери.

Само след 46 секунди от началото на двубоя, Карини се оттегли, видимо потресена от болката. След срещата тя сподели пред новинарската агенция ANSA, че не е излязла на ринга с намерението да се предава, но „един удар болеше твърде много и затова казах достатъчно“.

Този двубой беше първият за Хелиф след дълги спорове за допустимостта ѝ да се състезава в категорията за жени. Въпросите около допустимостта се дължаха на физическите особености на боксьорката, които предизвикаха дискусии сред спортната общност. Въпреки това, Хелиф получи разрешение да участва и демонстрира впечатляваща форма на ринга.

Победата на Имане Хелиф предизвика множество реакции сред спортните анализатори и фенове на бокса. Някои изразиха подкрепа за алжирската боксьорка, докато други поставиха под въпрос честността на двубоя и допустимостта ѝ в женската категория. Независимо от мненията, ясно е, че Хелиф има значителен потенциал в бокса и предстои да видим как ще се развие нейната кариера.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Анджи Джагърова
    Така говорите, защото завиждате на великият боксьор Ибане Хелиф, който героично си смени пола и сега наред аргасва феминистките!
  • 4
    5
    Транснебинарен педерунгел
    Нашите печелят! Ура! Ура! Ура!
  • -1
    4
    Идея
    Дайте го тоя изруд! Бих го препрарирал тотално! Ги еба в изрудите мутанти!
  • 12
    3
    Истината!
    Този педал да го набият на кол! Шибани педали
  • 13
    2
    Учуден
    Не съм учуден,че в евроГейска Франция,в която президент е един доказано малоумен бабоеб (а може би и дядоеб ако се вярва на слуховете), травестит може да излезе на ринга срещу биологична жена. Ще се учудя обаче ако видя обратното - жена,изживяваща се като мъж,да се излезе срещу билогичен мъж в боксов двубой или борба.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...