Мартин Карбовски: Днес е трагичен ден за жената, пребита официално от системата!

4
Милиони женски и мъжки пречупени съдби в една снимка, която предизвиква гняв
Милиони женски и мъжки пречупени съдби в една снимка, която предизвиква гняв Снимка: AP / John Locher

Милиони женски и мъжки пречупени съдби в една снимка, която предизвиква гняв

БОЛКАТА

Всичката гнусна отвратителна игра на феминистки, активистки, релативистки и либерални митута, които огънаха света, за да наложат своята извратена виктимизираща жестокост трябва да спрат дотук, в този момент.

Италианската жена боксьор Анжела Карини е на колене измамена от фикцията “равенство на половете”, “гърл пауър”, полова диверсификация, унижаване на мъжа, шантаж през сексуалността, публични погребения на велики артисти, флуидна сексуалност, поощряван за медали тpaBecтизъм и канселиране.

Днес е трагичен ден за жената, вкарана в капана на неотрицкизма и пребита официално от системата, която получи милиарди, за да се грижи за “победата на жените” и да доказва във всяко детско филмче, че жените са непобедими докато раздават тупаници на лошите мъже.

Милиони женски и мъжки пречупени съдби в една снимка, която предизвиква гняв - но не към един от бинарните полове. А към лъжата и отвратителността на “жертвите” полъгани да играят в тази игра на социално инженерство и американски полов комунизъм.

Болката е за всички, унижените и оскърбените сме абсолютно всички.

СПРЕТЕ ЛИБЕРАЛИЗМА!

Мартин Карбовски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    2
    коментари
    "Мартин Търговски, да бяхте публикували това си журналистическо нещо в любимите ви патреон, револют, пейпал! Всичко криете там, скриите и тази си статия точно там! Изнудвате хората за пари, че печелите месечно 20 000 лева-няма съмнение!"
  • 10
    1
    Пффф
    Няма по-опасна комбинация от женска злоба + мъжка сила
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари