Спецакция срещу купения вот в Разградско

0
Контролно-пропускателни пунктове и проверки в цялата област
Контролно-пропускателни пунктове и проверки в цялата област Снимка: БТА / Архив

Фокусът е върху криминалния контингент и съмнителни обекти

Мащабна полицейска операция в Разградска област цели предотвратяване на изборни нарушения.

Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (МВР) - Разград провежда мащабна спецакция на територията на областта с цел противодействие на купуването на гласове и други изборни нарушения. Операцията обхваща множество населени места и включва засилено полицейско присъствие в ключови зони.

Според информация от полицията, обект на проверките са различни видове търговски обекти, включително заложни къщи и автоморги. Тези локации са избрани въз основа на оперативна информация за потенциална престъпна дейност или административни нарушения.

Като част от операцията са изградени няколко контролно-пропускателни пункта (КПП) в различни части на областта. На тези пунктове се извършва щателна проверка на всички преминаващи превозни средства. Разпределението на КПП-тата е както следва: 2 в района на Районно управление (РУ) - Разград, 4 в зоната на РУ - Исперих, 3 в обхвата на РУ - Кубрат и 2 в района на РУ - Лозница.

В операцията участват различни звена на полицията, включително "Охранителна полиция", "Пътна полиция" и "Криминална полиция". Допълнително са включени и екипи на Жандармерията, което подчертава сериозността и мащаба на акцията.

Особено внимание се обръща на места, където обичайно се събират лица с криминални прояви. Тази насоченост цели да възпрепятства потенциални опити за организиране на незаконни дейности, свързани с изборния процес.

Акцията има комплексен характер и цели не само предотвратяване на изборни нарушения, но и общо подобряване на обществената сигурност. Чрез засиленото полицейско присъствие в уязвими райони и квартали се цели създаване на среда на спокойствие и законност в навечерието на изборите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари