Мащабна полицейска операция в Русе

1
Специализирана операция срещу престъпността в цялата област
Специализирана операция срещу престъпността в цялата област

Специализирана операция срещу престъпността в цялата област

Специализирана полицейска операция стартира на територията на Русенска област. Акцията е насочена към противодействие на конвенционалната престъпност и превенция на престъпленията, свързани с политическите права на гражданите. В рамките на операцията са изградени контролно-пропускателни пунктове на множество локации в областта.

Мобилизация на силите на реда

В мащабната акция участват служители от всички звена на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (МВР) - Русе, включително представители на шестте районни управления в областта. Специализираните екипи включват служители от секторите за противодействие на криминалната и икономическата престъпност, охранителна и териториална полиция, пътна полиция, експерти и разследващи полицаи. Допълнително са привлечени и служители от Зоналното жандармерийско управление, както и представители от горските и ловни стопанства.

Обхват на проверките

Според предварително утвърдения план, специализираната операция включва множество целенасочени действия за:

  • Противодействие на престъпността
  • Контрол върху спазването на изборното законодателство
  • Подобряване на средата за сигурност
  • Осигуряване на обществения ред
  • Гарантиране на пътната безопасност

Сформираните мобилни екипи извършват проверки на различни обекти, включително:

  • Моторни превозни средства
  • Търговски обекти
  • Заложни къщи
  • Обекти за продажба на дърва за огрев
  • Хранителни магазини, предлагащи стоки на кредит
  • Места с потенциален риск за нарушения на изборното законодателство
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    Избирател пита
    Пламен Нунев няма ли да регулира движението на кръговото в ж-к Родина или е в отпуска? Мислех че ще го видим със стоп палка,актове и фишове под ръка и със свирка в уста балила.
  • 1
    9
    срамота
    Да не включат в акцията общинските пазванти на кмето.
  • 6
    8
    бул.Липник
    Бул.Липник вече няма нерви от шум и гюрултия от преправени мотоциклети и леки коли.Докога? МВР Русе ще отговори докога? Докога ? Денонощно.Уговорки ли си правите с нарушителите че днес е тихо?
  • 6
    7
    Емил
    Да да Веси освен човекоподобното Върбан има и още няколко ромски екземпляра Кикита и какви ли не още все известни на органите тартори които уреждат тези истории за гласуване но се мълчи!!!
  • 5
    6
    ДО ПОЛИЦИЯТА В РУСЕ
    ЗАПОЧНАХТЕ ЛИ ДА КОНСТАТИРАТЕ ИЗВЪРШЕНИ ПРОМЕНИ ПО МПС ПО ГАЗООТВЕЖДАЩАТА И ШУМОЗАГЛУШИТЕЛ НА СИСТЕМА ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА МПС ИЗВЪН СТАНДАРТИ ЗАЛОЖЕНИ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛ? ЗАЩО НА АКЦИЯТА НЯМАТЕ СЪВМЕСТНИ ДЕЙСТВИЯ СЪС РИООСВ ЗА ЗАМЕРВАНЕ НА ШУМ НА АУСПУСИТЕ И ТЕЗИ КОИТО ПРЕВИШАВАТ ГРАНИЦИТЕ ДА БЪДАТ СПИРАНИ ОТ ДВИЖЕНИЕ ЗА ТЕХНИЧЕСКА ПРОВЕРКА И АКТОСЪСТАВЯНЕ? ДАИ СЪЩО ТЪРСЕТЕ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ. ДОКОГА ЩЕ СЕ ОФЛЯНКВАТЕ КАТО БАБИ НА СЕЛСКА ТЛАКА? ТАКИВА ОПЕРАЦИИ ТРЯБВА ДА СА ЕЖЕДНЕВИЕ ,А НЕ ЕДИН ПЪТ В ГОДИНАТА.ГЕРБАДЖИИТЕ ВИ НАПРАВИХА МЪРЗЕЛИВИ С ЦЕЛ ОПРЕДЕЛЕНИ ЛИЦА ДА ИМАТ КОМФОРТ ПО ПЪТИЩАТА,А В КОЛИТЕ И С МОТОЦИКЛЕТИТЕ КАКВО И КОЙ МИНАВА,ЕДИН ГОСПОД ЗНАЕ.ВМЕСТО ДА САНКЦИОНИРАТЕ НАРУШЕТИЛИТЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА ГРАДСКА ЗА ПРЕВИШЕНИ НИВА НА ШУМ,ЦЕЛИЯТ ГРАД ГЛЕДА ЧЕ ГИ ЕКСКОРТИРАТЕ ПРЕЗ ГРАДА КАТО БИВОЛАРЧЕТА БИВОЛИ В ПОЧИВЕН ДЕН.НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ? НА НАЧАЛНИЦИТЕ ВИ КАТО НЕ ИМ СТИСКА СВИРКАТА ДА СИ МЯТАТ ФУРАЖКИТЕ И ДА СТАВАТ СЛУЖИТЕЛИ ОТ "ЧИСТОТА РУСЕ". КОЙТО НЯМА ДУПЕ ДА ВЗЕМА РЕШЕНИЯ САМОСТОЯТЕЛНО ДА СИ ХОДИ.НЯМА РАБОТА В ПОЛИЦИЯТА.МУНДАРИ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари