Специализирана полицейска акция срещу купения вот се провежда в Русе

1
В ход са масирани проверки срещу търговията с гласове в област Русе
В ход са масирани проверки срещу търговията с гласове в област Русе Видео: Русе Медиа

В ход са масирани проверки срещу търговията с гласове в област Русе

Специализираната полицейска операция по противодействие на конвенционалната престъпност и превенция на престъпленията, свързани с политическите права на гражданите се провежда днес на територията на цялата област, съобщиха от ОДМВР - Русе.

В операцията участват служители от всички подразделения на областната дирекция на МВР в Русе: от 6-те районни управления /РУ/ в областта, от секторите за противодействие на криминалната и икономическата престъпност, охранителна и териториална полиция, пътна полиция, експерти, разследващи полицаи; а също и служители от Зоналното жандармерийско управление, като в част от проверките са включени и представители от горските и ловни стопанства.

По предварително одобрен план в днешния ден са предприети редица целенасочени действия за противодействие на престъпността, на нарушенията на изборното законодателство, за стабилизиране на средата за сигурност и осигуряване на добър обществен ред, както и за безопасност по пътищата.

От полицията са изградени контролни пунктове в различни населени места, сформирани са мобилни екипи. Те ще работят в различен времеви диапазон на територията на всички РУ. Издирват се извършители на престъпления и други законови нарушения, проверяват се моторни превозни средства, лица, имоти и места, за които има съмнения за евентуална дейност в нарушение на изборното законодателство, търговски обекти, заложни къщи, както и обекти, в които се предлагат дърва за огрев, хранителни магазини, даващи стоки на вересия и други.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    12
    daskal
    https://www.youtube.com/watch?v=Cv8dgnhm7sc&t=55s
  • 2
    11
    Пенчева
    Как по-точно ще се бори ОД МВР Русе с купения вот, след като директорът й е ярко политическо лице на ГЕРБ- партията, купувала нйа-често и най-много през годините?! Нека не забравяме ония дебели кадастрони с плакати на ГЕРБ по парламентарни и местни избори, които после трудно някой можеше да махне от основата, на която бяха залепени с яко и скъпо лепило. Само парите, които са потрошили от ГЕРБ за тези предизборни агитационни материали щяха да стигнат за увеличение на пенсиите, което те така и на направиха по време на многото си некадърни правителства. А помните ли плакатите на ГЕРБ и Пламен Стоилов как бяха облепени по всички възможни фасади, огради, спирки и др. в целия град, щото много красив беше , нали?! Това може да не е пряко нарушение на правилата, ама си е липса на морал отвсякъде. И сега точно тоя щели да се борят срещи купения вот- Пламен Първанов дето дупе и гащи с Калин Стоянов и със сегашния министър, който пък отдавна приятел с нашичкия...На какво отгоре партия ГЕРБ иска да управлява отново, след като те не са слизали изобщо от властта? На какво отгоре искат да бъдат първи?!
  • 0
    10
    Цвети Пеева
    😂😂😂😂
  • 5
    9
    Осман
    Щом в " Специализираната полицейска акция " се включват служители от горски и ловни стопанства, акцията е с кодово название " Преброяване на дивите зайци " 🤩
  • 2
    8
    Спонсор
    СИГУРНОСТ В НЕСИГУРНАТА НИ МАНГАЛСКА ТЕРИТОРИЯ¿
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари