МВР продължава акциите срещу купения вот в цялата страна

0
Жандармерията поема охраната на изборните материали
Жандармерията поема охраната на изборните материали Снимка: МВР

Жандармерията поема охраната на изборните материали

Министерство на вътрешните работи (МВР) провежда мащабна операция срещу търговията с гласове на територията на цялата страна. По данни на ведомството, броят на задържаните лица през последните дни надхвърля 70 души.

Засилено полицейско присъствие в големите градове

В град Русе вече са изградени контролно-пропускателни пунктове на ключови локации - входно-изходните артерии на града. За сряда е планирана мащабна операция в град Велико Търново.

Превантивни мерки за защита на изборния процес

От Министерство на вътрешните работи потвърждават, че специализираните операции ще продължат до приключването на изборния ден. Правоохранителните органи реагират на сигнали от различни източници - граждани и медии, като същевременно работят и по оперативна информация, събрана от полицейските служби.

Акциите се провеждат изненадващо с участието на различни звена от системата на МВР. Специализираното полицейско управление "Жандармерия" осъществява охраната на помещенията за съхранение на машините за гласуване и транспортните коридори за превоз на изборни материали и бюлетини.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    ...
    Грешно заглавие. Правилното е: "МВР - Ново начало", продължава акциите срещу всички които купуват гласове, не за дебелия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Защо Ленчето не прави нищо днес?
- Тя замества шефа тази седмица...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари