Соня Колтуклиева: Има СРС-та как Джейхан Ибрямов е искал пари от бизнесмен

1
Мъжът на дългогодишната лична секретарка на почетния председател на ДПС е хванат с белязани 100 000 лева
Мъжът на дългогодишната лична секретарка на почетния председател на ДПС е хванат с белязани 100 000 лева Снимка: БГНЕС

Чудя се как се брани честта на политик, хванат на местопрестъплението?!

Съпругата на задържания кандидат-депутат от "Алианс за права и свободи" Джейхан ИбрямовБиршен Ибрямова, използва социалните мрежи, за да защити репутацията на семейството си. Това се случва на фона на сериозните обвинения срещу нейния съпруг, който бе арестуван с белязани 100 000 лева.

В емоционален пост в социалната мрежа, Соня Колтуклиева, известен журналист и политически коментатор, коментира ситуацията: "Биршен Ибрямова къса ризи и се кълне в почтеността на семейството си. Нормално. Очаквано. Какво друго да е?!"

Според нея съществуват специални разузнавателни средства (СРС), които документират как Ибрямов е поискал въпросната сума от бизнесмен с инициали М.Т., който наскоро е бил освободен от ареста.

Колтуклиева обръща внимание и на факта, че Джейхан Ибрямов е съпруг на дългогодишната лична секретарка на почетния председател на ДПСАхмед Доган. Тя също така отбелязва публикувана от Биршен Ибрямова снимка на съпруга ѝ, облечен с тениска на луксозната марка "Gucci", чиято стойност се оценява на приблизително 1000 евро.

"Явно имат вкус в това миропомазано семейство, приближено от години на Ахмед Доган", коментира иронично журналистката.

Колтуклиева повдига въпроса как може да се защити репутацията на политик, заловен в момент на предполагаемо престъпление: "Чудя се как се брани честта на политик, хванат на местопрестъплението?!" Тя също така се обръща към симпатизантите на ДПС, които протестират пред централата на партията на булевард "Александър Стамболийски" в столицата и в град Хасково:

"Онези, които се бунтуват пред окупираната централа на булевард 'Александър Стамболийски' и в Хасково, виждали ли са някога 100 000 лева накуп? Бедните хорица-избиратели на ДПС виждали ли са някога 1000 евро накуп?"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари