Синът на собственика на складовете за фойерверки е в неизвестност

3
Продължават усилията за откриване на липсващи хора след експлозията
Продължават усилията за откриване на липсващи хора след експлозията Снимка: БНТ

Продължават усилията за откриване на липсващи хора след експлозията

След драматичната експлозия в складовете за фойерверки, синът на собственика е в неизвестност.

По непотвърдена информация, младият мъж е бил в складовете по време на инцидента. Веднага след случилото се, голям периметър около мястото е отцепен, а пожарникарите и доброволци се опитват да овладеят ситуацията. За съжаление, гасителните дейности са затруднени поради продължаващите гърмежи.

Емил Йорданов, служител във фирмата за пиротехника, споделя: „Нямам информация. Издирваме колеги, които не знаем къде са“. На място има доброволци, готови да помогнат, но засега усилията са ограничени от опасността на ситуацията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари