Пожарът в село Лисия е причинен от човешка небрежност

0

Пламъците бързо са обхванали 40 декара

Пожарът, който избухна в благоевградското село Лисия, вече е успешно потушен, съобщиха от пожарната служба и Община Благоевград. Огнената стихия, предизвикана от човешка небрежност, тръгнала от пчелин и бързо обхванала значителна площ.

Благодарение на бързата реакция на пожарникари, горски служители, доброволци от община Благоевград и местни ловци, пожарът е бил овладян преди да се разпространи в околните горски територии. Огънят е унищожил около 40 декара площ, от които 25 декара са общинска горска територия, информира БНТ.

От Югозападното държавно предприятие увериха, че през нощта на мястото ще останат дежурни екипи, за да предотвратят възможността от повторно възпламеняване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари