Радослав Росенов приключи участието си в Олимпийските игри

1
Русенецът не можа да победи опонента си Уайът Санфорд от Канада
Русенецът не можа да победи опонента си Уайът Санфорд от Канада Снимка: Facebook

Русенецът не можа да победи опонента си Уайът Санфорд от Канада

Българският боксьор Радослав Росенов завърши участието си на Олимпийските игри в Париж в категория до 63,5 килограма при мъжете, след като отпадна в осминафиналите. 20-годишният спортист, който е трикратен носител на трофея купа "Странджа", отстъпи с единодушно решение на съдиите пред канадския боксьор Уайът Санфорд.

Росенов загуби с резултат 0:5 (27:30, 28:29, 28:29, 27:30, 28:29) от Санфорд, който е поставен под номер 1 в схемата и е шампион от Панамериканските игри. Българският боксьор не успя да покаже най-добрия си бокс срещу опитния си опонент, като в първите два рунда съдията на ринга на два пъти отброи до осем срещу него. Това повлия на решението на съдиите край ринга, които единодушно отсъдиха първите две части на мача в полза на канадеца.

В третия рунд Радослав Росенов се опита да обърне хода на срещата, като се хвърли в атака. Той успя да убеди трима от петимата арбитри, че е по-добрият боксьор в последните три минути на мача. Въпреки усилията си, българският боксьор не успя да преодолее силната защита и опит на Уайът Санфорд, който завърши срещата с убедителна победа.

Това бе дебютното участие на Радослав Росенов на Олимпийски игри. Въпреки отпадането си в осминафиналите, той постигна значителен успех в първия кръг, като надигра бронзовия медалист от последното световно първенство Баходур Усмонов от Таджикистан. Росенов показа, че има потенциал за бъдещи успехи на международната сцена, като демонстрира добра техника и дух на борбеност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Kick Box -140 - мвр
    Нищо,нищо,следващият път.Крачка назад,НЕ ! ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА ГЛЕДАМЕ ПАК.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...