Радослав Росенов: Тежко е да преглътна този резултат

0
Младият боксьор обещава усилена подготовка за следващите си мачове
Младият боксьор обещава усилена подготовка за следващите си мачове Снимка: Facebook / Радослав Росенов

Младият боксьор обещава усилена подготовка за следващите си мачове

В изявление пред медиите в Париж, Радослав Росенов изрази своето разочарование от резултата след мача с Уайет Санфорд. Младият боксьор, който даде всичко от себе си на ринга, сподели емоционално как е преживял двубоя.

„Тежко е да преглътна този резултат. Дадох всичко от себе си, но за съжаление не успях да победя. Изиграх мача с техника, вкарах повече удари, но реферите така прецениха да дадат първия рунд за него. Продължих и във втория да играя така, но получих удар зад врата и пак ми отброиха нокдаун. Продължаваме напред, ще поработим още по-здраво за тези грешки. Лос Анджелис не е толкова далеч“, сподели Росенов, борейки сълзите си.

На 20 години, Росенов се е доказал като един от най-талантливите български боксьори в своята възрастова група. Въпреки разочарованието от последния мач, младият спортист демонстрира решимост да продължи да работи усилено и да се усъвършенства. Планира да се съсредоточи върху поправянето на допуснатите грешки и да подготви силно представяне за следващия си мач в Лос Анджелис.

Радослав Росенов започна кариерата си като боксьор на 15 години и бързо привлече вниманието на спортната общественост с динамичния си стил и технически умения. Въпреки младостта си, той вече има зад гърба си няколко значими победи и е считан за една от големите надежди на българския бокс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    11
    До 10
    Съсредоточи се върху тубичката с лепило,това е твоята единствена радост в живота,когато можеш да забравиш колко жалка и безполезна мишка си всъщност! България ще продължава да инвестира в професионален спорт,а ти ще продължаваш да си все същата миризлива пръдня хаха
  • 1
    10
    до 9
    На прост въпрос не можеш да отговориш, че ти си боксьор, бе! Беги на олимпиадата да те млатят, пада ми ай кю-то от чатене с теб. :) Прекалено много време от живота си ти посветих за това, да ми отговориш на елементарен въпрос, бе тъпак! Аман от тъпанари в този град и в тази държава!
  • 1
    9
    До 8
    Няма смисъл на прост мангал като теб да се обяснява какъв е смисъла от спортна политика в една държава защото ти си прост мангал лепилар и нямаш достатъчно мозък във въшливата си кратуна за да го разбереш. Явно цял живот си бил жалък аутсайдер,който е бил за подигравка на всички наоколо и затова си остарял толкова тъп и депресиран до степен да посегнеш към тубичката с лепило....
  • -1
    8
    до 6
    Заеби свободните съчинения, кажи ми ти какво печелиш ако някой спечели медал? Че си тъп селяндур вече го показа, сега покажи някакъв елемент на мисъл, че ми е писнало от мангали болшевики, които се смятат за носители на единствената правилна мисъл и идея.
  • 1
    7
    До 5
    Дааа,личи се че са те изпуснали от психиатрията,теб не са те излекували,явно си бил неспасяем случай на умствена изостаналост
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...