Правителството одобри откриването на ново духовно училище в София

0
Учениците ще изучават природни науки и чужди езици
Учениците ще изучават природни науки и чужди езици Снимка: Министерски съвет

Учениците ще изучават природни науки и чужди езици

Правителството одобри създаването на ново учебно заведение в град София, което ще съчетава духовно образование с природни науки и чуждоезиково обучение. Решението е взето на заседание на Министерския съвет.

Образователна програма

Учебното заведение ще осигурява обучение от осми до дванадесети клас, следвайки утвърдения типов учебен план и програми. В задължителната подготовка учениците ще изучават пълния набор от общообразователни предмети.

Старт на обучението

Началото на образователния процес е планирано за учебната 2024/2025 година. За първи випуск ще бъде сформирана една паралелка с 24 ученици в осми клас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Защо Ленчето не прави нищо днес?
- Тя замества шефа тази седмица...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари