ПП-ДБ редят листите до последните минути

1
Чакаме колегите от ДБ да приключат с техните формалности, заяви Асен Василев
Чакаме колегите от ДБ да приключат с техните формалности, заяви Асен Василев

Чакаме колегите от ДБ да приключат с техните формалности, заяви Асен Василев

Коалицията „Продължаваме Промяната-Демократична България" (ПП-ДБ) финализира кандидат-депутатските си листи в последния момент преди крайния срок за подаването им в Районната избирателна комисия (РИК). Времето изтича в 17:00 часа днес, което поставя формацията под напрежение да завърши процеса навреме.

Въпреки че пълният списък с кандидатите все още не е обявен официално, някои ключови позиции вече са известни. Бившият министър-председател Николай Денков ще оглави листата в 25-ти многомандатен избирателен район (МИР) в София. Съпредседателят на „Продължаваме Промяната" Кирил Петков ще води кандидатите в 23-ти МИР в столицата, както и в Перник. Очаква се Атанас Атанасов да заеме втора позиция в листата за 23-ти МИР в София. Асен Василев, друг ключов лидер в коалицията, ще бъде водач на листите в Хасково и Пловдив, информира NOVA.

Ситуацията в 24-ти МИР в София остава неизяснена. На предишните избори тази листа беше водена от Христо Иванов, но след неговата оставка все още не е обявено кой ще го замести на тази позиция.

Асен Василев, говорейки преди конференцията „Капиталът на бъдещето", организирана от „Продължаваме Промяната", увери: „В „Продължаваме Промяната" всички листи са уточнени и гласувани на Национален съвет. В момента чакаме колегите от ДБ да приключат с техните формалности. Ще бъдат подадени в срок." Той добави, че листите на коалицията ПП-ДБ ще бъдат до голяма степен сходни с тези от предишните избори.

Конференцията „Капиталът на бъдещето" има за цел да предостави платформа, на която „Продължаваме Промяната" да чуе идеите на граждански организации за развитието на страната в ключови области като образование, здравеопазване и финанси. Това събитие подчертава стремежа на партията да включи гражданското общество в процеса на формиране на политики.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Мухахахахаха
    Както и да ги редят,все корумпирани и надупени ДеБил-ПеПерасти ще има в листите,няма какво друго мухахахахаха
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари