Николай Денков: ГЕРБ да поеме отговорност за съставяне на правителство

0
очаква инициатива от ГЕРБ за кабинет
очаква инициатива от ГЕРБ за кабинет Снимка: БГНЕС

ПП - ДБ очаква инициатива от ГЕРБ за кабинет

Служебният министър-председател и кандидат за депутат от коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България" Николай Денков заяви позиция относно формирането на следващото правителство на България.

Отговорност на победителите

"Първо трябва да попитате ГЕРБ какво ще правят те като победители на тези избори. Те досега никога не са казали, че са готови да тръгнат по този план. Така че нека да видим какво предлагат. Когато излязат окончателните резултати, тогава може да питате нас на базата на това, което е казал ГЕРБ", заяви Николай Денков в отговор на въпрос относно бъдещия министър-председател.

Реакция на ръководството

Съпредседателите на "Продължаваме Промяната - Демократична България" Кирил Петков и Асен Василев изразиха благодарност към избирателите за оказаното доверие.

Атанас Атанасов от формацията подчерта: "Избирателната активност е повишена, което е важно за демокрацията. Ние имаме план, който вие знаете и ще работим по него."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари