Кирил Петков: Благодарим на всички наши избиратели

3
ПП - ДБ благодари на избирателите след края на вота
ПП - ДБ благодари на избирателите след края на вота Снимка: БТА

ПП - ДБ благодари на избирателите след края на вота

Ръководството на коалицията "Продължаваме Промяната - Демократична България" направи своите първи изявления след приключването на изборния ден.

Петков към избирателите

Съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков изрази благодарност към гласувалите: "Благодарим на всички наши избиратели, на всички, които не останаха вкъщи – без надежда, че България може да бъде променена. България и нейното бъдеще зависи точно от активните граждани".

Асен Василев акцентира върху приоритетите

Асен Василев, който води листите в Хасково и Пловдив, благодари специално на избирателите от тези райони. "Искам и аз да благодаря, че хората ни дадоха повече сила да се преборим за по-високи доходи и по-добро здравеопазване и образование. Те ще бъдат голям приоритет, заедно с антикорупционните закони, които са предпоставка за разговори", заяви той.

Съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов коментира, че избирателната активност бележи ръст, въпреки че повишението не е значително.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Кокорчо
    Киро тъпото парче
  • 3
    1
    !!!!
    Да си настъпят малко егото, защото лошо ще стане,колкото и да не искаме
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари