Асен Василев: След четири години минималната заплата ще е 1000 евро

0
ПП-ДБ стартира предизборна кампания с визия за "зелена и богата България"
ПП-ДБ стартира предизборна кампания с визия за "зелена и богата България" Снимка: БГНЕС

ПП-ДБ стартира предизборна кампания с визия за "зелена и богата България"

Коалицията "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) официално стартира предизборната си кампания с масово събитие на столичния площад "Квадрат 500". Лидерите на формацията представиха пред събралите се граждани своята визия за бъдещето на страната, акцентирайки върху ключови теми като икономическо развитие, екология и преодоляване на политическата криза.

Кирил Петков, един от лидерите на коалицията, откри събитието с призив за обединение: "Да се погрижим заедно за България." Този лозунг отразява централната тема в кампанията на ПП-ДБ - активно гражданско участие в изграждането на по-добро бъдеще за страната.

Иновативен подход в кампанията е раздаването на фиданки на симпатизантите, присъстващи на събитията на коалицията. Тази инициатива заменя традиционните рекламни материали като брошури, химикалки и запалки, с цел да насърчи екологичното съзнание и да допринесе за по-зелена България.

Асен Василев, друг ключов представител на коалицията, представи амбициозна икономическа визия. Той прогнозира, че ако се запази темпът на растеж на доходите от последните четири бюджета, минималната заплата в България би могла да достигне 1000 евро след четири години. "Ние искаме нормални заплати, такива, каквито има в Австрия, Германия, САЩ", заяви Василев, подчертавайки необходимостта от балансирани инвестиции както в инфраструктура, така и в човешки капитал.

Василев акцентира върху демографската криза, отбелязвайки намаляването на населението с един милион души според последното преброяване. Той подчерта необходимостта от преосмисляне на инвестиционните приоритети през последните три десетилетия, насочвайки повече ресурси към развитието на човешкия потенциал.

Атанас Атанасов, още един от лидерите на коалицията, заяви увереност в способността на ПП-ДБ да изведе България от настоящата политическа криза. "Ние имаме план как да изведем България от политическата криза", подчерта той, призовавайки симпатизантите да мобилизират подкрепа за коалицията преди изборите на 27 октомври.

Николай Денков сподели визията на коалицията за "богата България, щастливи българи и българските деца да избират България". Той напомни за първоначалните мечти, с които са влезли в политиката преди четири години, и изрази увереност в успеха на тяхната мисия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    селянин
    За доживяването, че не е сигурно не е, но 1000 евро след 4год. ще са като 1000 лв. днес, демек същото.
  • 1
    4
    весо
    Харвардски шарлатани и татко ми обеща да ми купи колело ама друг път никакво гласуване за вас вие продавате държавата на американците пускаш БНТ американски филм,пускаш БНР краварска музика,а Българските певци и актьори по реклами
  • 4
    3
    Само да попитам
    А кога щяха да са готови няколкото нови мостове на Дунав ?
  • -2
    2
    Цибааа песове бесни
    След 4 години България няма да я има. Амин. Ай пак гласувайте за тези мушмороци, които щяха да чегъркат ГЕРБ, а после плеснаха и се прегърнаха. Има ли още балъци да гласуват за такива ... дели ?
  • 2
    1
    xaxaxaxax
    няма да доживеем да я видим тази заплата от 1000 евро в БГ
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари