Кирил Петков: Някои партии искат да се върнем към Народния съд, а други - към кражбата на магистрали

1
ПП-ДБ настояват за решителни мерки срещу купуването на гласове по време на изборите
ПП-ДБ настояват за решителни мерки срещу купуването на гласове по време на изборите Видео: Facebook / Kiril Petkov

ПП-ДБ настояват за решителни мерки срещу купуването на гласове по време на изборите

Съпредседателят на коалицията "Продължаваме промяната - Демократична България" Кирил Петков заяви, че техният фокус е върху бъдещето и младите хора в България. Той изрази критика към останалите политически формации, които според него са ориентирани към миналото, като някои се опитват да възвърнат времената на Народния съд, други – началото на Прехода и мутренските години, а трети – периодите на мащабни корупционни практики като кражба на магистрали. Петков подчерта, че коалицията му е обединена около обща визия за модерна и прогресивна България.

Генерал Атанас Атанасов, другият съпредседател на ПП-ДБ, също изрази категорична позиция, че коалицията има амбицията да сложи край на служебната власт. Според него обществото търси стабилност и редовно правителство, което да гарантира спокойствието на гражданите. Атанасов подчерта, че те ще работят за създаването на парламентарно мнозинство, което да излъчи такова правителство.

По отношение на действията на новия служебен министър на вътрешните работи Атанас Илков, Атанасов изрази надежда, че той ще предприеме решителни мерки срещу купуването на гласове по време на изборите. Той посочи, че ще бъде предоставен достатъчно доказателствен материал от предишни избори, за да бъдат организирани системи за ефективна борба с тази порочна практика от страна на МВР.

В същото време Божидар Божанов посочи, че предстоящата кампания на ПП-ДБ ще бъде позитивна, с акцент върху връщането на доверието на избирателите. Асен Василев пък отбеляза, че крайният резултат от изборите ще зависи от вота на гражданите и броят на депутатите в следващото Народно събрание ще бъде отражение на тази подкрепа.

В контекста на критики от страна на евродепутата Никола Минчев срещу Екатерина Захариева, Василев коментира, че Европейската комисия провежда строги проверки на кандидатите за европейски позиции, и всеки кандидат трябва да бъде подготвен да премине през този процес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    31
    До фена на Путин
    Бесарабския ПеПераст мартинчо е доказано страхлива мишка,вече няколко пъти му е предлагана среща,но естествено жалкият анално олабен куросмук се крие в кенефа и само сере в този сайт. Лесно може да бъде открит този лайнояд,никакъв проблем,но не знам дали си струва нормален човек изобщо да си цапа ръцете с този екскремент
  • -1
    30
    Друг Българин
    До куросмучещата бесарабска пеперастка мърша мартинчо на 22 Ще ти спукам от бой простата бесарабска кратуна, пеперастка мършо, ще пикая по лицето ти, по дрехите ти, ще те карам да ми пееш "Ода на радостта", да ми декламираш "Аз съм българче", мършо бесарабска, ляйняр мръсен. ЯСЕН ЛИ СЪМ БЕ БОКЛУК ??????? Ще ти навра снимка на мръснатата киевска вулва, дето я мислиш за "президент" в изсипания хохълски задник, след което ще подпаля снимката, боклук миризлив. Стой та гледай, какво престои за всеки един ДеБил-ПеПерастки укропитек в Русе, докато сам не си признаеш кой си ти мършо паразитна. На майка ти бесарабска в ануса ще пикая- ПОНЯЛ ????
  • -1
    29
    Българин
    До бесарабската куросмучеща мърша мартинчо Къде си, мършляк страхлив? Не, аз няма да ти отвинтя укропитешката чутура, а ще я накарам да заприлича на сцепена диня, мършо безродна.
  • -1
    28
    Мухахахахаха
    Ебаният в гъза бесарабски помияр мартинчо и Българин се писал,нищо че е насран бесарабски куросмук. Най забавно е като тръгне да се прави на мъж жалкия травестит мухахахахахаах
  • -1
    27
    До 25
    Бесарабска ебана в гъза мършо,отдавна на всеки е ясно,че си насрана страхлива мишка - няколко пъти са ти предлагали да те видят що за мъж си и винаги си се скривал в лайната. Курво бесарабска,да ти еба майката да ти еба в гъза насран да ти еба,ти си по жалък и вмирисан дори и от Простото - такива екскременти като теб просто трябва да бъдат минавани с маркуча и изхвърляни в септичната яма
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари