Пожарът на границата с Гърция отново настъпи на българска територия

0
Силният вятър усложнява ситуацията
Силният вятър усложнява ситуацията Снимка: Архив

Силният вятър усложнява ситуацията

Тази нощ ситуацията с пожара на границата между България и Гърция се е влошила значително поради силния вятър. Огънят, който вече бушува повече от 10 дни, отново е преминал на българска територия, информира БНТ.

Екипите от двете страни на границата продължават да се борят с пламъците, но ситуацията остава критична. Заради опасността от неизбухнали мини в района, гасенето се извършва предимно от въздуха, за да се избегнат допълнителни инциденти. Френски самолети, които пристигнаха още снощи, се включиха активно в гасенето на пожара и ще продължат да подпомагат българските и гръцките екипи и през следващите два дни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Ето, че има начин
    да ни помогнат от ЕС. Но много се забавихте да се примолите и сега всички са в риск. Всяко нещо, когато е Навременно има смисъл.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари