Пожар избухна в Пловдив

1
Две пожарни овладяват огъня
Две пожарни овладяват огъня

Две пожарни овладяват огъня

Днес в ранния следобед избухна пожар в района "Източен" в Пловдив, в непосредствена близост до квартал "Столипиново". Според информацията, пламъците обхванали сухи треви и купища боклуци, което довело до сериозно задимяване над района.

Въпреки мащаба на пожара, няма опасност за хората и сградите в района. Две пожарни екипа бързо се отзовали на място и успели да овладеят огъня. Благодарение на бързата реакция на пожарникарите, пожарът е поставен под контрол и е предотвратено разрастването му към жилищните зони.

Специалисти от пожарната служба предупреждават, че основната причина за задимяването е голямото количество боклуци, които горят. Гъстият дим е забележим дори от отдалечени части на града, но засега няма данни за сериозни вреди върху околната среда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари