Пенчо Милков: Когато местната и държавната власт имат обща цел, гражданите винаги печелят

1

Кметът на Русе получи подкрепа от президента за втори Дунав мост

Пенчо Милков сподели обещаваща новина за бъдещето на транспортната инфраструктура между България и Румъния. В публикация в социалните мрежи, той разкри, че по време на бизнес закуска с президента Румен Радев е получил подкрепа за приоритизиране на проекта за втори Дунав мост между Русе и Гюргево.

"На бизнес закуска днес с президента Румен Радев получихме подкрепа от държавния глава да се превърне в приоритет построяването на втори Дунав мост при Русе - Гюргево", сподели Милков в своя пост.

Срещата е била плодотворна не само по отношение на инфраструктурните проекти. Кметът на Русе е имал възможност да обсъди и други важни теми с ключови фигури в българо-румънските отношения. "За транспортните връзки между двете държави, туризма и членството в Шенген разговарях и с посланика на Румъния у нас Бръндуша Предеску и с българския посланик Радко Влайков", допълни той.

Милков изрази оптимизъм относно бъдещото сътрудничество между местната и държавната власт, подчертавайки ползите за гражданите: "Имам надежда, че когато местната и държавната власт имат обща цел, гражданите винаги печелят".

Събитието е било организирано от Българо-румънската търговска камара, за което кметът изрази благодарност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Франциск
    БСП умря, сега трябва да ходя да се мазня на президента ако евентуално направи партия да мога да се прехвърля там. Моята приятелка Курнелия вече я няма на политическата сцена и аз идея нямам какво да правя.
  • 0
    3
    дребен боклук
    Глупако, оправи си бъркотията в града! Престани да си правиш пози за снимки, защото си нищожество.
  • 2
    2
    смях в залата
    Поредна снимка. Зад любимия пенчо маса с мезета и питиета...... няма го сниман в подлеза до печатни платки а можеше горе на терасата пак с мезета и питиета. Пак ще гласуваме за него .
  • 0
    1
    Мукльо,
    ти що чиниш между тези хора??? От теб какво зависи в Букутещ или в София???
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари