Пенчо Милков: Тя е вече тук, защото шоколадовият празник се задава

0
Русе се готви за сладък уикенд
Русе се готви за сладък уикенд

Русе се готви за сладък уикенд

Кметът на Русе, Пенчо Милков, с ентусиазъм анонсира предстоящото сладко събитие в крайдунавския град чрез своя профил в социалната мрежа. Градоначалникът сподели вълнението си от наближаващия шоколадов празник, който ще се проведе на 14 септември, събота.

"Тя е вече тук, защото шоколадовият празник се задава", написа Милков, загатвайки за пристигането на емблематичната торта Гараш в града. Той обеща на жителите и гостите на Русе незабравимо преживяване, изпълнено с "Много звезди, забавление, любима музика и торта Гараш до насита".

Събитието, официално наречено "Празникът на торта Гараш", се очертава като едно от най-сладките изкушения в културния календар на Русе за тази година. Кметът Милков отправи топла покана към всички: "14 септември, събота, Русе ви очаква!"

Това гурме събитие ще предостави уникална възможност на жителите и посетителите да се насладят на богата музикална програма, да се срещнат със знаменитости и, разбира се, да опитат прочутата торта Гараш в неограничени количества.

Празникът на торта Гараш се превръща в традиция за Русе, привличайки както местни жители, така и туристи от цялата страна. Събитието не само популяризира кулинарното наследство на града, но и допринася за неговия културен и туристически облик.

Очаква се площадът в центъра на Русе да се превърне в сцена на веселие и наслада, където сладкият аромат на шоколад ще се смесва с звуците на любима музика. Организаторите обещават изненади за всички възрасти, което прави събитието подходящо за цялото семейство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    13
    Аз
    И да не забравите да "ароматизирате"града с отровите, които ни пущате напоследък от нощта до към обяд.Така удоволствието ще е пълно.На Зомбори може да му хареса и да вземе да остане тук с нас
  • 10
    12
    Остави тортата!
    Гледай градът на какво е заприличал, некадърник такъв! Стига ходи по тържества, награждавания, празници...хващай се за работа или по- добре се махай!!!
  • 8
    11
    Трима Братя и 1 сестра!
    Мащехата роди ли вече?
  • 9
    10
    Първо в Русие
    Ходещ шперматозоит. Воала.
  • 11
    9
    123
    Късия похотливец е много голям смешник. Яко позор за града.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари