Пътници получиха кръвоизливи по време на полет

0
Инцидент с херметизацията на самолет разтърси пътници на Delta Air Lines
Инцидент с херметизацията на самолет разтърси пътници на Delta Air Lines

Инцидент с херметизацията на самолет разтърси пътници на Delta Air Lines

Пътниците на полет 1203 на Delta Air Lines преживяха драматични моменти по време на пътуването си от град Солт Лейк Сити, щата Юта, до град Портланд, щата Орегон. Проблем с херметизацията на самолета доведе до неочаквани и стресиращи последици за пасажерите на борда.

Според информация от телевизия Си Ен Ен, инцидентът е причинил кръвоизливи от носовете и ушите на някои от пътниците, докато самолетът е бил във въздуха. Това е накарало екипажа да вземе бързо решение за връщане към летището на излитане.

Говорител на авиокомпанията заяви в официално изявление: "Искрено се извиняваме на нашите клиенти за опита им с полет 1203 на 15 септември. Екипажът следваше процедурите, за да се върне в Солт Лейк Сити, където наши екипи посрещнаха пътниците и им оказаха помощ."

След кацането пътниците са били прехвърлени в друг самолет, за да продължат пътуването си. Междувременно, техническите екипи на Delta Air Lines са работили усилено за отстраняване на проблема с херметизацията. Самолетът е бил върнат в експлоатация на следващия ден след щателна проверка и ремонт.

Джейси Пюрсър, една от пътничките на борда, сподели своя разтърсващ опит: "Чух, че излиза въздух, а след това нещо като бълбукане. Звукът беше в дясното ми ухо, когато го докоснах, от него излизаше кръв." Тя добави, че и нейните колеги, както и други пътници, са изпитали подобни симптоми.

Друга пътничка, Карин Алън, описа обстановката в самолета: "Погледнах към съпруга си и той държеше двете си ръце на ушите си, приведен надолу. Погледнах и ред зад мен. От другата страна на пътеката и имаше един господин със силен кръвоизлив от носа, а хората около него се опитваха да му помогнат."

Въпреки драматичната ситуация, няма съобщения за сериозни наранявания. Медицинският персонал на летището е прегледал 10 души, които са се нуждаели от медицинска помощ след инцидента.

Федералната авиационна администрация на Съединените американски щати е обявила, че ще проведе задълбочено разследване на случая, за да установи причините за проблема с херметизацията и да предотврати подобни инциденти в бъдеще.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари