Първи коментари на ГЕРБ-СДС след връчването на мандата

2
Пред България има три пътя на развитие, заяви Росен Желязков
Пред България има три пътя на развитие, заяви Росен Желязков Видео: NOVA

Пред България има три пътя на развитие, заяви Росен Желязков

Първи коментари на ГЕРБ-СДС след връчването на мандата

"Пред България има три пътя на развитие". Това заяви Росен Желязков пред журналисти след като получи от Румен Радев първия мандат за съставяне на кабинет. "Партиите изразиха ясно и категорично своята позиция", допълва Желязков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Суверенът
    Си харесва тиквата.
  • 7
    1
    Само да кажа:
    Правилният път на България е само един: незабавно напускане на НАТО, €вропедерасткото ТКЗС и СЗО! Освобождаване от зависимостта на политиците ни от американското посолство и отрязване на геополитическите интереси на нагло-саксонската орда! Запазване на суверенната ни валута, българският лев, и приятелско отношение към държавите от БРИКС! Това е! Иначе – ще го ядем четвъртит и неумит като досега!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари