Областният управител свиква щаба за зимната подготовка в Русенско

0
Русе започва подготовката за зимен сезон 2024-2025
Русе започва подготовката за зимен сезон 2024-2025 Снимка: Областна администрация - Русе

Русе започва подготовката за зимен сезон 2024-2025

Областният управител на Русе Драгомир Драганов организира мащабно съвещание за оценка на готовността на региона за предстоящия зимен сезон 2024 - 2025 година. Заседанието е насрочено за 31 октомври 2024 година (четвъртък) от 10:30 часа в зала "Свети Георги" на Областната администрация.

В срещата ще вземат участие членовете на Щаба за изпълнение на областния план за защита при бедствия, представители на националния и общинските щабове, кметове на общини, както и ръководители на ключови ведомства и организации от региона.

Основната цел на съвещанието е разработването на превантивни мерки за осигуряване на нормален живот и работа на населението при тежки зимни условия. Ще бъде направен обстоен преглед на текущото състояние на подготовката в областта за предстоящата зимна кампания.

"Местните и държавните структури трябва да работят в синхрон и да не допускат да бъдат изненадани през зимата, така както се е случвало понякога", заяви областният управител Драгомир Драганов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари