Драгомир Драганов: Да спрем въртележката от избори

1
Областният управител на Русе ще гласува в Две могили
Областният управител на Русе ще гласува в Две могили Снимка: Областна администрация - Русе

Областният управител на Русе ще гласува в Две могили

Областният управител на Русе - Драгомир Драганов отправи призив към жителите на региона за активно участие в седмите поредни парламентарни избори, провеждащи се в рамките на последните три години.

Призив за отговорно гласуване

"България има нужда от работещ парламент и правителство и затова нека днес да гласуваме масово и по съвест", заяви Драганов в обръщението си към русенци.

Областният управител подчерта важността на всеки глас: "Всеки глас, всяко едно отиване до урната е част от нашата обща и споделена визия за страната ни. Ако искаме да вървим напред, то нека бъдем проактивни и да подходим отговорно и конструктивно, като спрем въртележката от избори, в която сме влезли."

Къде ще гласуват областният управител и неговият заместник

Драгомир Драганов ще упражни правото си на вот в град Две могили, докато заместникът му Георги Георгиев ще гласува в секция в Професионалната гимназия по речно корабостроене и корабоплаване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    19
    Запознат
    Най важното е да има незабавно спиране на всякаква помощ за бандеронацистката клоака УСрайна освен една - изпращане на боен отряд третополови джендър травестити начело с Тагаренко,Простото,Ококореното,Мравояда и Гнома хахаха
  • 4
    18
    Българин
    До 9 - циганино смрадлив бесарабски,пак ли се правиш на Българин ? Да не те е страх от мобилизация ? България не е твоята държава,наркоман пропаднал,ти си за клоаката УСрайна
  • -2
    17
    zapoznat
    22.08.1958 DRAGOMIR . DALE4E E OT 80.
  • 5
    16
    Запознат бесарабски гей
    Има една категория подлоги на Шиши наречени ДеБил-ПеПерасти. Срещу тях трябва да видим ежедневна борба докато не ги изхвърлим окончателно на бунището,а изроди като Простото,Ококореното и ЕугЛена Парапетова трябва да бъдат следствени
  • -1
    15
    E KAK TAKA
    A БЕ ,КАК ТАКА ЛОША РЕКЛАМА НЯМА . АМА КАТО НЯМА РИБА ,ИМА РАК. А КАТО НЯМА И РАК ....
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари