Драгомир Драганов: Дадох гласа си за лидери, а не за популисти

1

Областният управител на Русе гласува в Две могили

Областният управител на Русе - Драгомир Драганов упражни правото си на глас в избирателна секция 102 в читалището в Две могили. Първоначалният му опит да гласува чрез машина бе възпрепятстван от технически проблем с електронното устройство, което наложи повторно гласуване с хартиена бюлетина, следвайки указанията на Централната избирателна комисия.

Приоритети за развитието на региона

Непосредствено след като гласува, Драганов сподели своята визия: "Гласувах за европейското бъдеще на България, за политици, които имат ясна визия за развитието за страната ни и които не се опасяват да поемат отговорност пред обществото за постъпките си. Дадох гласа си за хора, на които вярвам, за лидери, а не за популисти, само обещаващи 'красиво' бъдеще".

Фокус върху ключови инфраструктурни проекти

Областният управител постави акцент върху няколко стратегически проекта за региона: ремонтът на Дунав мост при Русе - Гюргево, изграждането на втори мост в района и завършването на магистралата между Русе и Велико Търново.

"Надявам се, че този път парламентарното мнозинство ще излъчи редовен кабинет, който ще гарантира стабилността на страната ни през следващите четири години и приоритетно ще работи за развитието на Северна България, в това число и на нашия регион", заяви Драганов.

Призив към избирателите

В обръщението си към жителите на областта, управителят подчерта важността на гражданския вот: "Нека бъдем отговорни към бъдещето си, нека покажем решимост и да отидем до урните. Нека разберем, че гласът ни не отива просто в урните, а именно той е този, който казва какво и как да се случи утре".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    26
    До 22
    Тия измислици на смрадливите факчекъри нали се сещаш къде можеш да си ги завреш ?
  • 7
    25
    Надупен соросоид
    Международният валутен фонд: Русия е четвърта икономика в света по Паритет на Покупателната Способност.
  • -3
    24
    соросоидче бре
    що не четеш за какво иде реч?!? А иде реч за : „днес в Европейска България е по висока от минималната в азиатска, мизерна и гнусна проZZия.“ И те тука си е баш на място ППС /РРР/, Ама то чукча писетель, не читатель!😁😁😁
  • 5
    23
    хи, хи,
    сигурно и сведенията на световната банка и МВФ са неверни, и те са путинисти, а, соросоидче?!? Що не пишеш от кого се финансира НПО-то factcheck.bg
  • -4
    22
    Гаден соросоид
    БВП по паритет на покупателната способност (БВП ППС) е показател, който отразява не номиналния размер на дадена икономика, а количеството стоки, което съответства на стойността му на вътрешния пазар в съответната страна. С други думи, този показател отразява преживяването на хората вътре в страната за икономическите им възможности, но не и позициите на въпросната икономика на глобалната сцена. Твърдението на Путин, че Русия е най-голямата икономика в Европа, е невярно! https://factcheck.bg/tvardenieto-na-putin-che-rusiya-e-naj-golyamata-ikonomika-v-evropa-e-nevyarno/
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари