Мъж отиде да регистрира колата си в КАТ с 2,3 промила алкохол в кръвта

2
Куриозната случка е от Монтана
Куриозната случка е от Монтана

Куриозната случка е от Монтана

38-годишен шофьор отиде с 2,3 промила алкохол да регистрира автомобила си в КАТ. Оказало се, че миналата година същият е хванат да кара под въздействието на спиртна напитка, нямал и шофьорска книжка.

„Направил е впечатление на дежурните служители, че е нервен. Употребата на алкохол е установена след възстановяване на регистрацията на колата. След това мъжът е задържан за 24 часа и колата отново е задържана с последяващо отнемане в полза на държавата. В моята практика това е трети подобен случай. Заговявали сме шофьори да идват в КАТ след употреба на алкохол и наркотици”, обясни в ефира на „Здравей, България” по NOVA Елвис Иванов, началник „Пътна полиция” към ОД МВР - Монтана.

Наказанието за подобно нарушение е затвор до 3 години и глоба до 1000 лв.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари