Мълния разцепи на две дърво в Парка на младежта

0
Мълнията е ударила дървото с оглушителен трясък
Мълнията е ударила дървото с оглушителен трясък

Мълнията е ударила дървото с оглушителен трясък

Силна буря, придружена от гръмотевици и мълнии, нанесе щети в Парка на младежта в Русе снощи. Мълния удари дърво в близост до бюста на Баба Тонка, разцепвайки го на две. Част от дървото падна върху пейка, но за щастие няма пострадали хора.

Свидетели на инцидента разказват, че са се разхождали в парка, когато изведнъж е завалял силен дъжд и са започнали гръмотевици. Мълнията е ударила дървото с оглушителен трясък, а част от него е паднала на земята, научихме от Русе Медиа.

Днес преди обед екипи на ОП „Паркстрой“ разчистиха мястото. Районът около дървото беше ограден с лента, а клоните бяха нарязани и премахнати.

Бурята нанесе и други щети в парка. Прекъснати са кабелите, които осигуряват видеонаблюдението с камери. След оглед предстои да се започне тяхното възстановяване.

Случката е поредното напомняне за опасностите от гръмотевичните бури. При силна буря е препоръчително да се потърси подслон в здрава сграда и да се избягват открити места.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    До празноглавеца 4
    Не позна. Не съм педал - имам семейство със син и дъщеря. Копейки и центове не чакам от никого - заработвам достатъчно левове с професията си. Но ти окончателно доказа, че главата ти не може да роди нищо освен простотии, чието място не е тук. Тук се коментира фактът, споменат в заглавието на материала, а с твоята мислено-словесна диария иди в някой кенеф и си дрискай там, колкото ти е кеф. На никого няма да липсваш.
  • -6
    4
    До педала 3
    Несловесните ми лайна да ги ядеш, тъп руZZшлямски троле! Вече няма жълти копейки от Мутрофанката! ХАХАХАХАХАХА
  • 3
    3
    Към 1 и 2
    Простаци, като нямате какво да кажете по темата, изливайте си словесните лайна другаде! Тук е място за коментари по конкретната статия - и за нищо друго. Идиоти!
  • -2
    2
    Бенчо Либиеца
    А аз ще разцепя сливата на русата пиарка както цепих Вгъзилена ама ми омръзна!
  • -10
    1
    Милчо Караманев
    Аз ще разцепя на две сфинктера на Путин! Ха-ха!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари