Атракционно влакче в Русе отнесе глоба

27
Джип "УАЗ" тегли вагоните в нарушение на законовите разпоредби
Джип "УАЗ" тегли вагоните в нарушение на законовите разпоредби Снимка: Дарик радио - Русе

Джип "УАЗ" тегли вагоните в нарушение на законовите разпоредби

Нов акт съставиха служителите на реда на собственика на едно от атракционните влакчета в Русе. Оказа се, че то не е регистрирано по надлежния ред според изискванията на Закона за движение по пътищата, предава Дарик.

Същото влакче беше спряно от движение след като блъсна жена и и счупи крака на улица "Александровска" през април, тази година. Собственикът обаче прикачи вагоните към джип "УАЗ" и от няколко дни отново извършва тази дейност.

Днес той беше спрян от КАТ и Общинска полиция, защото джипката-локомотив не е била регистрирана според закона. Оказа се също, че УАЗ-ката е и с газова бутилка. Собственикът на влака нарушител е същия, от когото пропищя общината заради паркиран изгнил 40-годишен мерцедес в Парка на младежта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    19
    Здравко Иванов
    Интересно ми е кой стои зад коментар адвокат тъй като Колю както го наричате ми беше новобранец в казармата и нямам спомен някой да го е правил на мармалад както се казва в коментара
  • 2
    18
    Голям
    Синът му Симеон е прост неграмотен нещастник, който е произведение на побъркания си баща. За майка там и дума не може да става. Тя е някаква фигура, която няма думата. Този нещастник от малък е научен да провокира, за да изкара другите от кожата им и после да се дръпне като жертва. Не можаха да му намерят училище по мярка. Помня клиповете от музикалното. Горкото идиотче навсякъде аутсайдер. А наглият му баща го ползва като инструмент за задоволяване на социопатската си личност. Самият факт, че още някой не го е ордънкал, показва колко незначителен е сред ъндърграунда. Пълен нещастник, взел се за фактор.
  • 5
    17
    Адвоката
    е известен в Русе като колю дребния кух педерунгел,това лайно в казармата го правихме на мармалад ххх .
  • 3
    16
    Мнение:
    Тоя коментар “адвокат” сякаш кольо-тъпото сам си го написа така ми намирисва :)))))))
  • -4
    15
    Адвокат
    Страшно му се кефя на този човек как демонстрира колко безпомощно тъпа е общината. Сто процента ще обжалва и ще спечели делата, ще ми върнат но ерата и даже някой лев ще изкара като неустойка.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари