Майка и две деца се борят за живота си след тежката катастрофа край Карнобат

0
Кървав инцидент затвори пътя Карнобат-Айтос за часове
Кървав инцидент затвори пътя Карнобат-Айтос за часове Снимка: ОДМВР - Бургас

Кървав инцидент затвори пътя Карнобат-Айтос за часове

Петима души, включително две деца, са в критично състояние след тежка катастрофа на пътя между Карнобат и Айтос. Инцидентът е станал малко след 14:00 часа, когато лек автомобил, управляван от жена от Карнобат, е навлязъл в насрещното платно, предизвиквайки челен сблъсък с друга кола.

Полицейски инспектор Любен Момчев от Районно управление - Карнобат съобщи подробности за пострадалите: "В единия автомобил са пътували жена на 38 години и двете ѝ деца на 7 и 10 години, а в другия автомобил баща и син. Синът е на 18 години, бащата на 60 години".

Всички пострадали са транспортирани в спешен порядък към Многопрофилната болница за активно лечение в Бургас. Медицинският екип полага усилени грижи за спасяването на живота на майката и двете ѝ деца, които са настанени в реанимацията. Бащата и синът от другия автомобил също са в тежко състояние с множество травми.

Инцидентът е довел до затваряне на пътната отсечка между Карнобат и Айтос за няколко часа, което е причинило значителни затруднения в трафика.

Йордан Иванов, професионален шофьор на камион, коментира зачестилите инциденти по пътищата: "Често се случват и по магистралите много обърнати камиони да има. Трябва много да се внимава и това е лошото, че става в светлата част от денонощието".

Полицията е извършила тестове за употреба на алкохол и наркотични вещества на двамата водачи, участвали в катастрофата. Резултатите и в двата случая са отрицателни, което изключва тези фактори като причина за инцидента.

Разследването на причините за катастрофата продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари