Челен сблъсък затвори пътя Карнобат - Айтос

0
Пострадалите са откарани в болница
Пострадалите са откарани в болница Снимка: БГНЕС

Пострадалите са откарани в болница

Сериозен пътен инцидент между два автомобила доведе до затваряне на пътя между градовете Карнобат и Айтос в събота следобед. Според информация от Областната дирекция на МВР - Бургас, най-малко петима души са пострадали при челния сблъсък.

Катастрофата е станала около 14:00 часа на изхода на град Карнобат в посока град Бургас. Двете превозни средства са се ударили челно, което е довело до сериозни поражения и е наложило незабавната намеса на спешните служби.

Всички пострадали при инцидента са транспортирани до близката болница за оказване на спешна медицинска помощ. Към момента няма информация за тежестта на нараняванията им.

В резултат на произшествието, пътят между Карнобат и Айтос е напълно затворен за движение. Това създава значителни затруднения за пътуващите в района, особено в натоварения съботен следобед.

За да се облекчи трафикът и да се осигури безопасността на участниците в движението, от Агенция "Пътна инфраструктура" са въвели обходни маршрути. Шофьорите могат да използват автомагистрала "Тракия", като преминават през пътен възел "Българово" и пътен възел "Карнобат".

Органите на реда призовават водачите да бъдат изключително внимателни при движение в района и да следват стриктно указанията на пътните знаци и служителите на реда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари