Катастрофа на пътя Велико Търново - Русе

0
Инцидентът е станал в района на разклона за Преображенския манастир
Инцидентът е станал в района на разклона за Преображенския манастир Снимка: БГНЕС / архив

Инцидентът е станал в района на разклона за Преображенския манастир

Сериозна катастрофа между два леки автомобила парализира движението на пътя Велико Търново - Русе днес. Инцидентът е станал в района на разклона за Преображенския манастир, като по първоначална информация една жена е пострадала при сблъсъка.

Хронология на събитията

Според първоначалните данни, два леки автомобила са се ударили челно на пътя Велико Търново-Русе в близост до отбивката за Преображенския манастир. Причините за инцидента все още са в процес на изясняване от компетентните органи.

Затворен участък и обходни маршрути

В резултат на тежката катастрофа, пътят в района на инцидента е временно затворен за движение. Властите са организирали обходни маршрути за пътуващите:

  • Автомобилите, пътуващи за Русе, се отклоняват през град Горна Оряховица.
  • Пътуващите за Велико Търново се насочват от село Самоводене през село Първомайци.

Състояние на пострадалата

Към момента на публикуване на информацията, все още се уточнява състоянието на пострадалата при инцидента жена. Очакват се допълнителни данни от медицинските екипи и компетентните органи.

Полицейските служители работят за изясняване на обстоятелствата, довели до тежката катастрофа. Предстои да бъдат снети показания от свидетели и да се извърши оглед на мястото на инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари