Челен удар на пътя Бургас - Варна взе жертва

0

Загина 67-годишна жена

Челен удар на пътя Бургас - Варна взе жертва.

Около 13:49 часа на пътя Бургас - Варна, малко след местността „Ханска шатра“, лек автомобил „Мерцедес“ с варненска регистрация, управляван от 39-годишен германски гражданин, пребиваващ дълго време в България, се движел в посока Бургас. При извършване на ляв завой, автомобилът навлиза в насрещната лента и се сблъсква челно с лек автомобил „Форд Фокус“, регистриран в Пловдив, управляван от 32-годишна жена от Карлово. В автомобила са пътували и нейните родители, съобщиха от ОДМВР - Бургас.

От жестокия сблъсък на място загива 67-годишната майка на водачката, а баща ѝ, 66-годишен мъж от Карлово, е получил натъртвания.

И двамата водачи са били тествани за употреба на алкохол и наркотици, като пробата на германския гражданин за метамфетамини се оказала положителна.

Пътният участък е временно затворен заради оглед и премахване на катастрофиралите автомобили, като трафикът е пренасочен по алтернативен маршрут през „Дюлински“ проход. Моторните превозни средства с тегло над 3,5 тона изчакват на място до възстановяване на движението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Иванов
    Както си караш и си возиш семейството и да те натресе такъв с тази стара S classa, която тежи около 2300кг. ... Късмет, че няма и други загинали отсреща. Настана време да се радваш, че си пристигнал безопасно от точка А до точка Б ...
  • 3
    3
    1234
    Изключително занижения контрол не само на пътят, ами и по отношение на предлагането на всевъзможни наркотични вещества на пазара. Разпасана държава ... Трябва да има ред, иначе не става. Без война се затриване ...
  • 4
    2
    23r5234
    Хайнрих фон Шайзе направил белята. Късно да върнеш човека обаче.
  • 6
    1
    Аз
    Ей го на , пак наркоман убива по пътя.Невинните жертви нямат край.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари