Кой е убитият американец на митинга на Тръмп?

1
Пожарникарят Кори Комператоре загина, опитвайки се да предпази семейството си
Пожарникарят Кори Комператоре загина, опитвайки се да предпази семейството си

Пожарникарят Кори Комператоре загина, опитвайки се да предпази семейството си

В неделя губернаторът на Пенсилвания Джош Шапиро съобщи трагичната новина за смъртта на пожарникаря Кори Комператоре, който загина по време на покушение срещу бившия президент Доналд Тръмп. Според Шапиро, Кори е загинал, опитвайки се да защити семейството си. Щатската полиция потвърди самоличността на жертвата и обяви, че Кори е бил запален поддръжник на Доналд Тръмп и е бил изключително развълнуван да присъства на митинга.

Губернаторът Шапиро сподели още, че е говорил със съпругата и двете дъщери на Кори, които са го помолили да обяви публично за героичната постъпка на пожарникаря. „Кори умря като герой, хвърляйки се върху семейството си, за да ги защити“, заяви Шапиро и нареди знамената да бъдат свалени наполовина в памет на Комператоре.

Още двама ранени при инцидента

Щатската полиция на Пенсилвания съобщи, че при инцидента са били тежко ранени още двама души. Дейвид Дъч, на 57 години от Ню Кенсингтън, и Джеймс Копенхавър, на 74 години от Муун Тауншип, са в стабилно състояние след медицинска намеса. Дейвид Дъч, комендант в Лигата на морската пехота на Пенсилвания, е претърпял две операции след като е бил прострелян в черния дроб и гърдите. Това бе съобщено от заместник-командира Мат Попович във Facebook.

Президентът Байдън изрази съболезнования

Президентът Джо Байдън изрази своите съболезнования на семейството на загиналия пожарникар. „Моите мисли и молитви са с близките на Кори Комператоре в този тежък момент“, заяви Байдън.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    хахаха
    ФеБеРе в момента видо разследване,но ние ДеБил-ПеПерастките тролчета от бесарабски произход,които се прехранваме от близането на мръсния памперс на БайПън,вече сме наясно,че Тръмп сам си е организирал атентата! Защо ще го прави при положение,че рейтингът му изпревари с много този на Алцхаймер Джо след дебата помежду им,не е много ясно,но очакваме да ни набият отзад опорки и по тая тема!
  • -4
    1
    хахаха
    Поредния маркетинг за Тръмп. АКо беше истина, трябваше да има поне 4-ма загинали, те се изстреляха към 8 куршума. Зад тръмп беше човек до човек на трибуната.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари