Коалиция "Има смисъл" внесе документите си в ЦИК

0

Петима бивши депутати от "Величие" създадоха нова политическа формация

Представители на новосформираната коалиция "Има смисъл" официално внесоха документи в Централната избирателна комисия за участие в предстоящите парламентарни избори. Това бележи първото им участие в политическата сцена след като през август петима от напусналите разпадналата се група "Величие" обявиха създаването на новата партия.

Лидер на "Има смисъл" е Виктория Василева, която пое ръководството след учредителното събрание на 16 август. В основния състав на партията участват още Георги Куков, Етиен Леви, Дарин Георгиев и Радостин Колев, които се включиха в Инициативния комитет за създаването на политическата формация.

Партията бе формирана с приемането на учредителната декларация по време на събранието, което се състоя на 16 август, поставяйки основите на новия политически проект.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    34t34tg3w4e
    според мен няма смисъл от тази партия, даже името им е мързеливо измислено, съществуват, само за да не работят истинска работа и да вземат пари, нямат никакви цели или кой знае какво - ако и те се разпаднат, от тях 2ма-3ма ще създадат друга партия, дето сигурно ще се казва нещо като ПП "Що пък не?" или ПП "Кой каза че не може?"
  • 2
    3
    куролап бандера
    Няма по корумпирана и смтрдяща на лайна измет от ппдб.Задължително е тази гнусна сган да бъде изхвърлена в септичната яма,а отрепки като Простото,Ококореното,ЕугЛена мустакатова,ДеБел Ристю Бойкикев,смачкан гном Атанасов,Свинян Мирчев,РазБойко Чашков,Ебан-в-гъза Божанков и останалата фекална маса да бъдат разследвани за безбройните си далавери и корупционни схеми!
  • 0
    2
    бандера
    Поредното ГМО отгледано в лабораториите на Москва и контролирано от ДС милиционерите. Ловците му казват "мюре" - фалшива патица, която се ползва за примамка. Тия са създадени да отнемат гласове от ПП-ДБ!
  • 6
    1
    Има смисъл - НЯМА СЪВЕСТ
    ПОДЛЕЦИ!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари