Отцепници от "Величие" създават партия „Има смисъл“

0
Виктория Василева ще бъде неин председател
Виктория Василева ще бъде неин председател Снимка: БТА / Архив

В партията членуват Виктория Василева, Георги Куков, Етиен Леви, Дарин Георгиев и Радостин Колев

Петима от бившата партия "Величие" обявиха създаването на нов политически проект под името "Има смисъл", съобщи Българското национално радио (БНР).

Новата партия ще бъде ръководена от Виктория Василева. Сред основателите на политическата формация са и народните представители Георги Куков, Етиен Леви, Дарин Георгиев и Радостин Колев, които заедно с нея формират Инициативния комитет за учредяване на "Има смисъл".

Забележителен е фактът, че бившият председател на парламентарната група на "Величие", Николай Марков, не се включва в новата инициатива. Учредителната декларация на "Има смисъл" беше официално приета на общо събрание, което се състоя в петък, 16 август.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    до 1
    дойдох да кажа нещо подобно, изпревари ме
  • 3
    3
    pFFFFFFFFFFFF
    Цитирам: "Обръщам внимание на всички сънародници на един факт. Когато Ивелин Михайлов водеше подполк.Николай Марков навсякъде в страната на по 3 часа разговори, но и в чужбина (което е и правилно, за да бъде запозната публиката с намеренията), навсякъде подполк.Николай Марков шокираше всички, казвайки тезата си, че навсякъде в бившите социалистически страни има много натовски (американски) бази и навсякъде там има фондации на Сорос, много повече от България, но там това не им пречи. Постоянно натъртваше, че е много добре, че в България има американски бази и че има много фондации на Сорос в България. Той лансираше евроатлантизма си дори от позицията на родолюбец, което е абсурдно. Никой рофолюбец не иска в България да има американски окупационни войски! Всеки родолюбец иска България да е на българите, а не на сащ. Сънародници, не забелязохте ли това странно говорене от този подполковник, че говоренето му не е родолюбско, а е евроатлантическо?! Подполк.Николай Марков беше внедрен при Ивелин Михайлов. Това е повече от видно с оглед на изминалото време. От всичко, казано от него, постоянно откривах в думите му лъжи, противоречия. Само тези, които са гледали изявите му по медиите, могат да видят масовите му лъжи. Помните ли, когато подполк.Николай Марков публично каза, че познава Ивелин Михайлов от много години?! Подполк.Николай Марков участва при Симон Милков и там си призна, че познава Ивелин Михайлов от първото тримесечие на 2024 година. Подполк.Николай Марков толкова лъжи изрича, че сам се оплита в лъжите си. Подполк.Николай Марков замени шалчето с кръст, а след това махна и кръста, и остана само с лъжите си, които не спира да бълва. Би било вероятно да е агент на цру и/или на ми-6. Твърдя, че подполк.Николай Марков е супер измамник! Твърдя, че подполк.Николай Марков е супер подлец! Твърдя, че подполк.Николай Марков е супер лицемерен! Твърдя, че подполк.Николай Марков е супер шарлатанин!"
  • 3
    2
    барай меча
    Няма ли да гласуваме за МЕЧ тоя път
  • 9
    1
    Дияна Тенева
    По добре я кръстете Няма смисъл.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари