Виктория Василева: "Има смисъл" влиза в изборната битка с коалиция

0
Бивши членове на "Величие" се включват в новата партия
Бивши членове на "Величие" се включват в новата партия Снимка: БГНЕС

Бивши членове на "Величие" се включват в новата партия

Партията "Има смисъл", съставена от бивши членове на вече несъществуващата формация "Величие", се готви за участие в предстоящите избори, като ще заложи на коалиционен формат. Лидерът на партията, Виктория Василева, подчерта, че тяхната политическа платформа ще бъде ориентирана към центъра с лек уклон към дясното.

В интервю за предаването "Денят ON AIR", Василева отбеляза, че има голям интерес от други политически сили към създаването на коалиция с тях. Въпреки това, тя не се ангажира с конкретни имена, тъй като преговорите продължават. „Почти ежедневно получаваме предложения за присъединяване от нови политически субекти, затова на този етап не мога да кажа кои ще бъдат окончателните партньори“, обясни тя.

Василева акцентира върху консервативния характер на новата партия, като посочи, че целта им е да възродят традиционните ценности на българското общество. Според нея, именно тези ценности са в основата на българската култура и идентичност, но са били подложени на многобройни атаки през последните години.

Нашата партия ще води диалог с всички политически сили, независимо от различията ни. Виждаме себе си като балансьори, които могат да поставят акцент върху важните обществени теми“, коментира тя.

Един от основните акценти на предизборната им кампания ще бъде яснотата и изпълнимостта на посланията. Василева заяви, че е необходимо да се прекрати порочната практика на предизборни обещания, които често остават неосъществени. „Хората трябва да разберат, че промяната идва с малки, но постоянни стъпки“, каза тя, като допълни, че партията ѝ ще работи за реални решения в кратки срокове.

В заключение, Василева изрази загриженост относно липсата на уважение в Народното събрание и начина, по който депутатите си взаимодействат. Тя призова за нов политически тон, основан на диалог и взаимно уважение, дори между опоненти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    123
    Отрепки ! Никакво доверие за такава сган, която се самоунищожи от алчност още преди да се е родила.
  • 6
    1
    Ай нема нужда
    От поредната пръдлива и нескопосана консервативно-патриотична десна партийка, че твърде много станахте. На България й трябват леви партии, не десни! Пък специално тая особа да вземе да си ходи и повече да не навлиза никога в политиката,че доста се изложи и прелетя в бая партийки, за да се докопа до депутатска заплатка.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари