Кичка Бодурова отбеляза 50-годишен юбилей на музикалната сцена с вълнуващ концерт в Русе

2

Пенчо Милков връчи на изпълнителката плакет от името на Община Русе

Легендарната българска певица Кичка Бодурова отбеляза своя 50-годишен юбилей на музикалната сцена с вълнуващ концерт в град Русе. Събитието привлече множество почитатели, които имаха възможността да се насладят на емблематични изпълнения от богатия репертоар на артистката.

Кметът на Русе, Пенчо Милков, уважи певицата с официално посещение след концерта, за да ѝ връчи плакет от името на Община Русе. В знак на признателност към нейния принос в българската музика, той сподели: "Петдесет години на сцена означават много повече от нотите, които сте изпяли, или записите, които сте продали. През тези години Вие давахте глас на емоциите ни и затова този юбилей празнуват и хората, които сте докоснали, и сърцата, които сте стоплили с Вашето изкуство."

Градоначалникът изрази благодарност към Бодурова за нейната автентичност, която е запазила през цялата си кариера. В отговор, певицата сподели своите впечатления от срещата с русенската публика, описвайки града като уникален и аристократичен, достоен за изяви на световноизвестни артисти.

В знак на благодарност, Кичка Бодурова подари на кмета Милков своята автобиографична книга. Тя изрази желание да дари няколко екземпляра и на Регионална библиотека "Любен Каравелов", за да могат повече русенци да се докоснат до нейната история.

Певицата демонстрира и своята съпричастност към социално значими каузи, като планира да посети Сдружение "Дружество на лица с тежки физически увреждания "Смелост". Там тя ще дари всички цветя, получени по време на концерта, като жест на подкрепа към членовете на организацията.

Юбилейният концерт включваше не само изпълнения на Кичка Бодурова, но и специални гост-изпълнители. Русенският дует "Аморе" и бургаският певец Георги Дюлгеров допринесоха за разнообразието на музикалната програма, превръщайки вечерта в истински празник на българската музика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    В действителност :
    МИЛФ стори. Падна ми ф очите Нереза.
  • 5
    3
    Фен
    Кичка ми беше любимка от десетилетия, ама щом я видях с този жалък некадърен нерез вече ми падна завинаги в очите! Да си я случат западналите оглупели кумуняси!
  • 2
    2
    Нисофчанин
    Русе обича Пенчо, Петя, Кичка, Ася, Златната и другие. С Рузе в пантулионите.
  • 4
    1
    Отвратен
    Тоя PDраст Милков гледа да олайняви всяко събитие в Русе с свинското си присъэствие, да му еба майката кирлива, да еба!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари