Тони Димитрова: Всеки октомври щастието има 4 букви - РУСЕ!

0

Певицата е председател на журито, което избра най-добрите изпълнители на конкурса "Северно сияние"

Русенската публика бе завладяна от магията на музиката тази вечер в емблематичното Доходно здание, където се проведе гала вечерта на престижния конкурс за млади таланти "Северно сияние". Събитието достигна своята кулминация с вдъхновяващото изпълнение на обичаната българска певица Тони Димитрова, която тази година пое ролята на председател на журито.

Кметът на Русе, Пенчо Милков, сподели вълнението си от вечерта в социалните мрежи, цитирайки думите на Тони Димитрова: "Всеки октомври щастието има 4 букви: РУСЕ". Той изрази своето удовлетворение от възможността да се наслади на изпълнението на известната певица и да бъде част от този значим културен момент за града.

Конкурсът "Северно сияние", който се утвърди като една от гордостите на Русе, събра млади изпълнители на българска и популярна музика от целия регион. Журито, оглавявано от Тони Димитрова, имаше нелеката задача да избере най-талантливите сред участниците.

Големият победител в тазгодишното издание на конкурса е русенката Десислава Василева. Нейното изпълнение развълнува публиката и спечели одобрението на журито, утвърждавайки я като изгряваща звезда на музикалната сцена.

Кметът Милков не пропусна да изрази своята благодарност към всички участници и организатори за създаването на този "прекрасен музикален празник". Той подчерта значението на подобни събития за културния живот на Русе и насърчаването на младите таланти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Планинеца
    Всеки ден реалността говори съвсем друго, а буквите са 5 - ГНУС Е
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари