Как се пазаруват депутати?

2
Още в първите дни след изборите вербовската агентура на статуквото се задейства и направи изкусителни предложения на хора
Още в първите дни след изборите вербовската агентура на статуквото се задейства и направи изкусителни предложения на хора

„Няма да е като герой, Иво! Ти ще бъдеш сринат първо като имидж и после ще бъдеш физически приключен. Няма да имаш достойна смърт. По-добре ме остави аз да те защитавам и не се меси в политиката“

Ивелин Михайлов, лидер на партия "Величие", направи откровено изявление, с което се стреми да сложи край на всички спекулации, които се появяват около неговата партия. Той разкри подробности за опитите за корупция и натиск, които са упражнявани върху негови съпартийци, както и действията, които той и партията са предприели, за да се противопоставят на тези опити.

Началото на борбата

Партия „Величие“ влезе в парламента с обещанието да разкрива и осветлява престъпленията, които се случват в парламента и във властта. Още с първите дни след изборите, вербовската агентура на статуквото започна да прави изкусителни предложения на членовете на партията. На 15 юни полковник Николай Марков, член на „Величие“, получил предложение да поеме Министерството на транспорта в замяна на подкрепа за правителство на ГЕРБ и ДПС. Михайлов категорично отказва, подчертавайки, че партията е обещала справедливост на своите избиратели, а не коалиция с тези партии.

Заплахи и изнудвания

Заплахите и изнудванията не закъсняха. На 19 юни Ивелин Михайлов е получил заплаха, че ако не подкрепи правителството на ГЕРБ и ДПС, компромати срещу него ще унищожат неговия имидж. Въпреки натиска, той остана непоколебим, като обяви, че ще направи официално изявление за изнудването. Реакцията на полковник Марков била изпълнена с притеснение, но Михайлов продължил със своите действия.

Вътрешни разногласия

Вътрешните разногласия в партия „Величие“ започнаха да се проявяват на 21 юни, когато някои членове на партията гласуваха за председател на комисия от ГЕРБ, въпреки ясните позиции на Михайлов. Виктория Василева, Етиен Леви и Георги Куков отказали да обяснят своите действия пред останалите членове на партията, което довело до още по-голямо напрежение. Полковник Марков дори заплашил Михайлов със съд и затвор за упражняване на влияние.

Открито изявление

След серия от заплахи и натиск върху него и неговите съпартийци, Михайлов реши да направи открито изявление пред обществеността. Той сподели, че хора, близки до него, са били подложени на психически натиск и заплахи, а полковник Марков и неговите съюзници са се кооперирали с ГЕРБ и ДПС. Михайлов призова всички привърженици на партия „Величие“ да не се притесняват и да останат верни на идеологията на партията.

Ивелин Михайлов подчерта, че партия „Величие“ ще продължи да се бори за справедливост и срещу корупцията, независимо от предателствата и трудностите. Той увери, че въпреки жертвите, партията няма да се отклони от своите обещания към избирателите. Михайлов заяви: „Величие“ е партията на народа и никога няма да го предаде! Мир на душите на предалите доверието на народа и дано успеят да живеят със съвестта си!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    4
    Аз
    Жестоко объркващо.Не, че не сме се нагледали на всякакви долни трикове от страна на мафиотите.Те дори и неофициално дърпаха конците на марионетките, които се пъчеха, че са на власт.Но при такава ситуация, се чувстваш измамен и опустошен.На Леви не му вярвах от начало до край, някакво си посредствено артистистче.Но Марков се представяше като борец за правда и справедливост.А каква стана тя.
  • 5
    3
    кюркчиев
    Много балъци повярваха на т.нар Полковник и сектата Прост народ!
  • 0
    2
    политика
    С шапкари тръгнал да ми прави работа, после реве. Единствената партия срещу която явно са всички - но с кадри като леви, брейка и некви фуражки, няма как да стане.
  • 14
    1
    Sarcastic
    Много е странно поведението на полковника. Видяхте ли го как едвам говори на пресекулки с треперещ плачлив глас на трибуната в парламента - нещо се случва с този човек. Според мен мафията е хванала Марков за топките. Или са го заплашили, или го държат с компромат, или мафиотите от статуквото са му дали едно от ония партийни куфарчета пълни с пачки....
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари